Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

A terméktámogatásról

Mit tartalmaz a terméktámogatás?

Cikk nyomtatása

Telefonos tanácsadás és támogatás

Szakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik ezen felül abban is szívesen segítenek, hogy a vállalkozásánál működő folyamatokat hogyan tudják hatékonyan lefedni programjaink.

Frissítés, upgrade

Folyamatos frissítések miatt mindig nagyobb funkcionalitás. Ön jogosult lesz az időközben megjelenő új fejlesztésekre, funkciókra. Évente legalább két alkalommal garantálunk új verziót, melyet az ügyféligények és a változó piaci körülmények alapján fejlesztünk ki, így Önnek nemcsak a kényelmes használat garantált, hanem folyamatosan új, versenyképes funkciókkal bővül programja.

Javító készletek

A program hibái folyamatosan javításra kerülnek, a javítások honlapunkról letölthetőek, ezeket folyamatosan elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Ha a program működését akadályozó hibával találkozik, nincs más dolga, mint honlapunkról (Letöltés menü) letölteni és telepíteni a javító fájlt.

Jogszabálykövetés

Nem kell a törvényi változások miatt aggódnia! Nyomon követjük a változó adó és számviteli jogszabályokat, és mindig biztosítjuk a szoftver törvényi megfelelőségét. Továbbá nem kell újból és újból az aktuális törvényeknek megfelelő szoftververziókra költenie. A mai változó jogi környezetben sorra születnek az áfa- és más adótörvényekre vonatkozó módosítások. Gondolja meg, milyen biztonságot jelenthet vállalkozása számára, ha az egyes törvényi változásoknak megfelelő frissítések az esedékesség napján már Önnél vannak. Mennyi felesleges aggodalomtól kímélheti meg magát, nem beszélve a mulasztások esetén kivethető esetleges bírságokról.

Hatályosság megőrzésének garanciája

NAV-garancia! A rEVOLUTION biztosítja a programra vonatkozó NAV által kért igazolásokat.

Adatbázis garancia

Meglévő adatai mindig átkerülnek az új programba, fennakadás nélkül folytathatja munkáját. A fejlesztések úgy készülnek, hogy adatait ne veszélyeztesse, vagyis garantáljuk Önnek, hogy számláit és partnereit a rögzített formában megtalálja.

Bővíthető program

Bármikor új modulokkal bővítheti rendszerét! Így, ha vállalkozásában felmerül az igény, hogy a számlázással egy rendszerben vezessék például a pénzügyi információkat vagy az útnyilvántartást, jelezze kollégáinknak, és akár még aznap hozzájuthat az új funkciókhoz. A program bővítése csak érvényes terméktámogatás esetén lehetséges.

Meddig tart a jogosultság?

Cikk nyomtatása

Minden új vásárló egy éves terméktámogatásra jogosult, mely úgynevezett fordulónaphoz kötött. A fordulónap időpontja a regisztráció kiadásához közelebb eső hónap első napja. Azaz, ha a regisztráció 15-ig történik meg, akkor a hónap első napja, ha 15. után, akkor a következő hónap elseje.

A rEVOLUTION felhívja a Felhasználó figyelmét arra, hogy a szoftvert folyamatosan fejleszti és az egyes fejlesztések mindig a szoftver legfrissebb verziójára irányulnak, hiszen a felhasználó ezen fejlesztésekhez a terméktámogatás keretében díjmentesen hozzájuthat.

A szoftver terméktámogatása a forduló napon automatikusan meghosszabbodik további 365 napig. Az esedékes díjról a rEVOLUTION a fordulónap előtt számlát küld. Így a terméktámogatás szolgáltatás folyamatosan elérhető a felhasználó számára.

A felhasználónak lehetősége van a terméktámogatásról lemondania, ezt legkésőbb a fordulónap előtt 1 hónappal írásban szükséges jeleznie. Ebben az esetben a szoftver teljes funkcionalitásával együtt tovább használható – ám a továbbiakban cégünk nem tudja biztosítani a terméktámogatásban foglalt szolgáltatásokat.

Hogyan alakul az éves díj?

Cikk nyomtatása

A terméktámogatás további 1 évre történő meghosszabbításának díja a használatban lévő rendszer értékének 50%-a (100 Ft-ra kerekítve).

Ügyfeleinket a lejárat előtt 3 hónappal tájékoztatjuk a támogatási időszak lejáratáról. A levélhez mellékelünk egy Díjbekérőt is, amely a terméktámogatási díj összegéből 5% kedvezményre  jogosít, ha azt a fordulónap előtt 45 nappal befizeti.

Amennyiben a Felhasználó megszűnteti, majd ismételten igénybe kívánja venni a terméktámogatást, úgy annak díja
a meglévő programcsomag aktuális vásárlási árával megegyezik.

Terméktámogatás megrendelése

Szeretném terméktámogatásomat frissíteni, az új verziókat letölteni, igénybe venni a telefonos, chates, e-mailes segítségnyújtást és a NAV-megfelelési garanciát.

Kérjük, adja meg a cégnevet!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, adja meg, hogy kivel egyeztethetünk, ha szükséges.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, adjon meg egy telefonszámot, ahol felvehetjük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük, adja meg a kódot, ezzel tudjuk Önt beazonosítani.

Nézze meg, hogy milyen fejlesztések történtek a rEVOL Express-ben!

Terméktámogatásának lejáratát ellenőrizheti Ügyfélkapu oldalunkon

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.