Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Már korábban is egyértelmű jelek mutatták, hogy az online pénztárgépek kiterjesztése nem lesz egyszerű folyamat. Ezúttal az INDEX számolt be róla, hogy továbbra is kaotikus az online kassza bővítése és az érintett piaci szereplőknek fogalmuk sincs hogyan, mikor és mivel kell csatlakozniuk a rendszerhez.

image

A Nemzetgazdasági Minisztériumtól csak annyit sikerült megtudni, hogy „modernizált kasszát” kell majd beszerezniük. A jelenlegi információk szerint azonban még nem ellenőrizte a NAV a hozzájuk került gépeket és a korábban, az online rendszerbe bevont vállalkozásoknak adott 50 000 Ft-os támogatásról sem hallani sehol.

A támogatás természetesen megkönnyíteni a bevezetést a közel 20 000 vállalkozó számára, akik érintettek a jogszabály módosításában. Enélkül azonban az autószerelők, gépjárműalkatrész-kiskereskedők, plasztikai sebészek, diszkók, tánctermek, mosodák, masszázsszalonok, fogyasztó- és karcsúsítóhelyek, testépítőklubok, étel- és italautomaták üzemeltetői, valamint a taxisok és pénzváltók már induláskor egy min. 115 000 Ft+ áfa nagyságrendű költséggel kalkulálhatnak, amely mellé a havi fenntartási költségeket és az éves felülvizsgálati díjat is be kell tervezniük.

Az online kasszák bevezetésének időpontja vészesen közeleg, a követendő út továbbra is bizonytalan és drágának ígérkezik.

Azoknak, akik szeretnék elkerülni a feleslegesen magas költségeket és a bizonytalanság miatti idegeskedést kínálkozik egy biztos, legális és járható út: a számlázó program és házipénztár használata. Amellyel lényegesen olcsóbban, egyszerűbben és garantáltan a NAV aktuális jogszabályainak megfelelően csatlakozhat a rendszerhez.

Tudjon meg róla többet itt »

A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.