Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

November elején újabb fejlesztésekkel bővült a rEVOL Express számlázó program. Íme a legjobban várt újdonságok listája:

Újdonságok a rEVOL Express 5.22-es verziójában:

Shoprenter webáruház kapcsolat: A Joomla Virtuemart, az Unas és a rEVOL Shop után már a Shoprenter webáruházak is összeköthetők a rEVOL Express számlázó programmal. Készlet modul megléte esetén pedig nem csak a kétirányú kapcsolat, hanem a mennyiségek is szinkronizálhatók.

- Automatikus mentés funkció: Fontos számunkra ügyféladatainak védelme, ezért az első indításkor meg kell adni a mentés helyét, ahova a rendszer 10 naponta menti az adatbázist. Ennek gyakorisága természetesen később módosítható vagy akár ki is kapcsolható.

- Egyszerűsödött adatexport/import: Egyszerűbb lett az adatok importálása és exportálása.

- Csoportos számlanyomtatás E-számlára: A csoportos számlanyomtatás eddig is lehetséges volt a programból, mostantól azonban az E-számlák is csoportosan küldhetők.

- Csoportos számlaimport E-számlázáshoz: Az e-számlákkal nemcsak olcsóbb, de egyszerűbb is a számlázás, és mostantól még gyorsabb is lesz, hiszen már E-számlához is lehet adatokat rögzíteni az Excel számla import funkcióval.

- Kényelmesebb számlaismétlés: Számlaismétléskor a rendszer beemeli a bankszámla és folyamatos teljesítés adatokat a régi számláról. Így a számlaismétlés még egyszerűbb és kényelmesebb lett.

De itt még nincs vége! Kattintson, és olvassa el az 5.22-es verzió összes újítását itt »

Amennyiben Ön rendelkezik érvényes terméktámogatással, úgy az újdonságokkal ingyen frissítheti számlázó programját. Ha már lejárt a terméktámogatása, hosszabbítsa meg itt »

A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.