Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

A REVOLUTION Software a kis- és középvállalatok Windows-alapú ügyviteli rendszereinek specialistája. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási (számlázó program), készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára!

A céget 1992-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég alapítói a menedzsment tagjaiként operatívan részt vesznek a vállalat irányításában.

Mikro- és kisvállalatok számára

A REVOLUTION mikro- és kisvállalatok, valamint magánvállalkozások számára fejlesztett programjai több mint 20.000 felhasználónál futnak országszerte, a dobozos ügyviteli termékek körében piacvezető pozíciót töltenek be. A termékcsalád értékesítésének fő volumenét a számlázó programok teszik ki. Emellett létezik útnyilvántartó, ügyfélkapcsolat nyilvántartó és pénzügyi tervező program is. Könnyű használhatóság, rövid használatbavételi idő, és egyszerű kezelői felület jellemzi a programokat. A törvényi változásoknak és az ügyféligényeknek megfelelően a programok folyamatosan frissítésre kerülnek.

2007. júniusában jelentős átalakuláson ment át szoftvercsalád, és új struktúrában, új funkciókkal, rEVOL Express néven jelent meg. Újdonsága, hogy a dobozos programok között egyedülálló módon a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert. Ma már 22.000 vállalkozás használja a rEVOL Express programot.

Kis– és középvállalatok számára

Az elsősorban kisebb és közepes cégeket megcélzó, saját fejlesztésű Iroda++ moduláris integrált ügyviteli rendszer jelenleg közel 500 installációja fut országszerte ismert és elismert hazai és multinacionális cégeknél, vállalatoknál. A REVOLUTION Software Iroda++ integrált ügyviteli rendszere az integrált ügyviteli piacon Magyarország 3 legelterjedtebb rendszere közé tartozik.

Középvállalatok részére

A REVOLUTION Software rEVOLnSure üzletága 2004 február óta a Microsoft Business Solutions üzleti megoldásainak magyarországi forgalmazója. A cég közép- és nagyvállalatok részére elsősorban a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert ajánlja. A REVOLUTION speciális iparági megoldásai, fejlesztései egészítik ki a sztenderd vállalatirányítási rendszert.

A REVOLUTION Software a szoftverfejlesztésen és forgalmazáson kívül a bevezetett szoftverek folyamatos támogatásával illetve a hozzájuk kapcsolódó oktatással is foglalkozik. A támogatás részeként HelpDesk részlegünk minden termékhez telefonos segítségnyújtást biztosít kiszámítható havidíj ellenében.

vallaltmeret.jpg

 

Bisnode tanusitvany

A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.