Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

A honlap fenntartója:
REVOLUTION Software Kereskedelmi Kft.
Székhely: 1133 Budapest, Váci út 76., V. torony, VII. emelet
Cégjegyzékszám: 01-09-167693
Adószám: 10770319-2-41

Tárhelyszolgáltatónk:
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 80/A. I. emelet
Webcím: http://tarhely.eu/

Elérhetőség:
Levélcím: 1550 Budapest 131.
Telefon: (1) 461 8090, (1) 461 8030
Telefax: (1) 352 1553, (1) 352 1555
Internet: www.revolexpress.hu

Felelős kiadó:
Hoskó Róbert
Szalóki László

Webdesign:
Innovative Group Kft.
Halasi Miklós
Hoskó Róbert

Tájékoztatás:

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a REVOLUTION Software Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A REVOLUTION Software Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A REVOLUTION Software weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a REVOLUTION Software Kft. jogosult.

A REVOLUTION Software logó és a REVOLUTION Software, rEVOL Express terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a REVOLUTION Software Kft. kereskedelmi védjegyei.

A REVOLUTION Software előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A REVOLUTION Software azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A REVOLUTION Software Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a REVOLUTION Software Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a REVOLUTION Software Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A REVOLUTION Software Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A REVOLUTION Software Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a REVOLUTION Software Kft. kifejezetten kizárja.

A REVOLUTION Software Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a REVOLUTION Software Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.