Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Az alábbi szállítási módok közül választhat:

  1. A programot megvásárolhatja személyesen, a 1133 Budapest, Váci út 76., V. torony hetedik emeletén található boltunkban.
    Nyitvatartás: minden hétköznap 9:00-17:00.
  2. Szállítás futárral: 2.990 Ft + áfa
  3. Helyszíni telepítés rövid oktatással: Budapesten: 20.000 Ft + áfa, vidéken: egyedi ár

A csomagot a futár 1-3 munkanapon belül viszi ki, helyszíni telepítés esetén a megrendelés beérkezését követően felhívjuk időpont-egyeztetés miatt.

További fontos tudnivalók

A számla végösszege minden esetben készpénzzel fizetendő a program átvételekor.

A rEVOL Express rendszer modulokból épül fel, így a felhasználó egyedileg döntheti el, hogy milyen programot használ. Azonban a modulok között függőségi viszony állhat fenn, vagyis bizonyos modulok csak egy másik modullal együtt vásárolhatóak meg.

Kérjük, ügyeljen a pontos cégnév megadására! A programot csak a megrendeléskor megadott cégnévvel tudja használni - ami vonatkozik a szóköz, pont, pontosvessző, aposztróf, alulvonás és kis- és nagybetűk írására is! A cégnév később nem módosítható, és csak ezzel a névvel tud bizonylatokat kiállítani. Ennek oka, hogy a számlakiállításra a szigorú sorszámadás vonatkozik, és kérés esetén az Apeh felé igazolnunk kell, hogy Ön - vagyis a cége - jogszerűen használja a programot.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.