Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

A rEVOL Express számlázó-programban több beépített számla- és bizonylattípus áll rendelkezésére, hogy kiválassza az Önnek megfelelőt. A meglévő számla sablonok mellé egyedi igény szerint új kinézetű vagy tartalmú számlákat, sablonokat rendelhet cégünknél.

Tegye egyedivé számláit, vagy egyszerűsítse munkáját egyedi sablonokkal! 

Kérhet egyedi kinézetű, elrendezésű számla sablont, így megjelenítve a cégarculatot számláin is: például nagyobb sorközzel, betűmérettel, több vagy egyedi méretű embléma megjelenítéssel, egyedi keretezéssel, vagy a számla margójának módosításával saját céges papírra nyomtathatja számláit.

Az egyedi számlasablon segítségével akár a postázást is egyszerűsítheti! Ha számláit nagy tételben postázza, rendelhet ablakos borítékba illeszkedő, levelezési címet is tartalmazó számlasablont.

Amikor rendszeresen küld csekket ügyfeleinek, kérheti az előre beszerezhető Készpénzátutalási megbízást tartalmazó A4-es papír automatikus kitöltését.

Lehetősége van a számláján extra adatokat és szöveget is feltűntetni! Ez lehet fix szöveg vagy a programban rögzített adat.

A “Kiegészítő adatoknak” köszönhetően teljesen egyedi információkat rögzíthet, melyeket később bizonylatain is megjeleníthet. Például:

  • egyedi partnerkódot,
  • törzsvásárlói kártya számát,
  • eladó vagy vevő referensét,
  • speciális munkaszám azonosítókat,
  • termékek szavatossági idejét, súlyát, méreteit, anyagát.

A számlákon kívül további bizonylatait is személyre szabhatja, vagy egyedi sablonokat is rendelhet. Ugyanígy kérheti kimutatásai módosításait is. Ha rendelkezik deviza modullal, a meglévő kétnyelvű számlasablonok mellé újabbakat rendelhet!

Tekintsen meg néhány mintát, melyeket korábban készítettünk! A képre kattintva teljes méretben is megnézheti a bizonylatokat:

 Sima számlaformátum levelezési címmel együtt  Keretes számlaformátum levelezési címmel együtt  
 Angol nyelvű szállítólevél  Német nyelvű szállítólevél  Szlovák/magyar kétnyelvű számla

Egyedi sablon megrendelés

A programban meglévő számlasablonok mellé igény szerint egyedi formátumok rendelhetőek. Töltse ki az alábbi megrendelőlapot és kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Kérjük, adja meg cége nevét
Kérjük, adja meg cége kapcsolattartóját
Kérjük, adja meg a cége telefonszámát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, adja meg a számlázási címet
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.