Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Az ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és az egyéb elektronikus kártevők ellen. Az ESET Smart Security az ESET NOD32 Antivirusra épülő, komplett biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.

ESET NOD32 Antivirus   ESET Smart Security
Díjnyertes vírus-
és kémprogramvédelem
  Integrált biztonsági csomag tűzfallal
és levélszemétszűrővel
eset_nod32_antivirus.jpg     eset_smart_security.jpg
A többszörösen díjnyertes ESET NOD32 Antivirus egy gyors, hatékony vírusirtó, mely biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát, rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.    A díjnyertes NOD32 vírusirtóra épülő ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, valamint levélszemétszűrőt is tartalmaz, így biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát. Rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.

Ha a korszerű ügyvitel mellett informatikai rendszerének biztonsága is fontos Önnek, válassza a nemzetközileg elismert NOD32 vírusírtó szoftvert!

Kérjen egyedi árajánlatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! 


ESET NOD32 Antivirus és ESET Smart Security

Cégünk által is forgalmazott ESET NOD32 Antivirus és ESET Smart Security vírusirtó programot ajánljuk figyelmébe! Amennyiben nem csak cége adminisztrációját szeretné biztonságban tudni, henem számítógépét és informatikai rendszerét is, válassza a nemzetközileg elismert szoftvert!

Kérjük, adja meg cége nevét
Kérjük, adja meg a számlázási címet
Kérjük, adja meg a cége telefonszámát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.