Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Iktatás modul

Iktassa, rendszerezze belső és külső bizonylatait, dokumentumait egyszerűen, és szüntesse meg vállalkozása dokumentumiktatási problémáit! Az iktató programmal megoldhatja a szerződések, ajánlatok, bevételezések, partnerbizonylatok, számlák és az ügyfélszolgálati dokumentumok digitális rendezését is.

Próbálja ki az Iktatás modult!

Demó letöltése

 

Iktatás modul

Dossziék és akták

Az Iktatás modullal tetszőleges dossziékba és aktákba rendezheti belső és külső bizonylatait, azokat egyedi azonosítóval láthatja el, így bizonylatait egységes rendszerben kezelheti, hogy mindig megtalálja, amit keres.

Dossziék és akták
Egyszerűbb adminisztráció

Egyszerűbb adminisztráció

Az Iktatás modullal jelentősen megkönnyítheti a mindennapi adminisztrációt és dokumentumkezelést. A modern, igényes és felhasználóbarát kezelőfelületen könnyedén archiválhatja elektronikus és papír alapú dokumentumait, egyszerűen kezelheti a felhasználókat, az aktákat és a dossziékat, valamint a programot igényeinek megfelelően testreszabhatja.

Zöld iroda

Az elektronikus adatrögzítéssel jelentős nyomtatási- és papírköltséget takaríthat meg, így egy komoly lépést tehet a zöld iroda felé.

Zöld iroda
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül az Iktatás modult, és tapasztalja meg Ön is mennyire egyszerű is lehet az adatok archiválása ezzel a programmal! Töltse le a demó verziót!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

Az iktató programot azoknak a vállalkozásnak ajánljuk, amelyek szerződéseket kötnek, ajánlatokat adnak, bevételeznek, nagy számú partnert kezelnek, sok számlát bocsátanak ki vagy ügyfélszolgálatot bonyolítanak. Egyszóval minden vállalkozásnak, amelyet ellep a sok papír.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most az Iktatás modult csak 14.990 Ft + áfáért!

Az Iktatás modul önállóan is használható vagy összekapcsolható a rEVOL Express program Készlet és SzámlaVarázsló alapmoduljaival.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül a rEVOL Express Iktatás modult, amellyel könnyedén rendszerezheti külső és belső bizonylatait, dokumentumait, és könnyedén megszüntetheti vállalkozása dokumentumiktatási problémáit. A Bemutató cégben jelölje be az Iktatás modult, vagy bármelyik másikat, amelyet ki szeretne próbálni!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Következő oldal »

Megrendelés

Szabaduljon meg a papírhalomtól! Rendelje meg most az Iktatás modult, rögzítse egyszerűen külső és belső dokumentumait akár már holnaptól!

Kattintson a Megrendelés gombra!

Megrendelés

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.