Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Készlet extra modul

Mozgassa készleteit két raktár, vagy webáruháza és üzlete között is rugalmasan a Készlet extra modullal! Felejtse el a bonyolult táblázatokat, próbálja ki a Készlet extra modult!

Próbálja ki a rEVOL Express Készlet extra modult!

Demó letöltése

 

Készlet Extra modul,
készletmozgás

Készletmozgatás két telephely között

A Készlet extra modullal rugalmasan kezelheti különböző raktárai vagy üzletei közötti árukat, miközben az összes készlet állandó marad, valamint azt is nyomon követheti, hogy egyes termékei a vállalaton belül éppen merre járnak. A két telephely közötti számlázás nélküli készletmozgatáshoz csupán egy készletmozgató szállítólevelet kell kitöltenie, amelyhez kapcsolódóan készleteit a program automatikusan korrigálja. Az egyik telephelyről a másikra átmozgatott készleteket természetesen később is leszámlázhatja.

Készletmozgások két telephely között
Bizományos értékesítés támogatása

Bizományos értékesítés támogatása

Áruit akár bizományosan is értékesítheti. Ilyenkor partnere részére készletmozgató szállítólevelet tud kiállítani, amikor pedig partnere eladta a termékeket, leszámlázhatja a szállítólevelet vagy annak egy részét.

Több raktár kezelése

A programban tetszőleges számú raktár nyilvántartását vezetheti, egyik raktárból a másikba mozgathat át termékeket szállítólevéllel vagy anélkül. Lehetősége van bizományosainak külön-külön raktárat fenntartani, vagy a webáruházában lévő raktárkészletet az egyes boltjainak raktárkészletétől elkülönülten kezelni. Az alapraktárat felhasználónként is be lehet állítani.

Több raktár kezelése
Visszáruzás

Visszáruzás

Az újonnan bekerült visszáru funkció a visszahozott termékek visszavételezését is lehetővé teszi.

Gyártás, bontás és receptúra kezelés

Egy termékből többet vagy több termékből egyet lehet készíteni. Gyártás során a termékek mennyisége levételre kerül a készletből, és a keletkezett végtermék mennyisége gyártástól függően nő. Bontásnál a folyamat visszafelé zajlik. A sorozatos gyártáshoz vagy bontáshoz célszerű receptúrát használni, amiből egy kattintással elkészíthető a standard végtermék. A receptúra gyártásba vagy bontásba is átvezethető.

Szállítói megrendelés villámgyorsan

A rEVOL Express számlázó programban a szállítói megrendelés segítségével a program rendelendőként megjelöli azon termékeket, amelyek készlete a minimum alá csökkent. Ön ezeket az árukat átemelheti a szállítói megrendelés bizonylatba, amelyet elküldhet a beszállítónak. Amikor a szállító átadja a megrendelteket, egyszerűen bevételezheti azokat.

Tesztelje INGYEN!

Mozgassa készleteit két vagy több raktár között is egyszerűen és átláthatóan a Készlet extra modullal! Töltse le a demó verziót, és próbálja ki időkorlát és kötelezettség nélkül!

Demó letöltése

Tesztelje ingyen
« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Készlet Extra modult elsősorban azoknak a kisvállalkozásoknak ajánljuk, akik termékeikről készletnyilvántartást vezetnek és több telephelyen működnek.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Készlet extra modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Készlet Extra modul a Készlet modul mellett használható.

Az egyes termékek, értékesítések árrését a SzámlaVarázsló modullal kalkulálhatja. A program a devizás és export kétnyelvű bizonylatokat is kiállítja, ha rendelkezik Deviza modullal.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettség és időkorlát nélkül ingyenesen a Készlet extra modult, hogy Ön is megtapasztalhassa, mennyire könnyen és egyszerűen kezelheti különböző készleteit egyetlen programmal. A Bemutató cég alatt válassza ki a Készlet extra modult, vagy akár az összes többi modult is, amelyek működését meg szeretné ismerni!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.