Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Próbálja ki a DEMÓ verziót, és győződjön meg a program egyszerű használatáról!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a DEMÓ egyben frissítésként is működik, tehát ha olyan gépre telepíti, amelyiken már fut a rEVOL Express, akkor azt megfrissíti! Egy gépen csak egy rEVOL Express futtatható!

Amennyiben nincs terméktámogatása, a telepítést egy külön gépen végezze el, ellenben nem tud belépni az eddig használt programjába!

Ha van terméktámogatása, akkor a programfrissítés után, a belépő ablaknál, a saját cége helyett válassza a Bemutató céget!

Kattintson a gombra, és válassza a "Futtatás" opciót!

Demó letöltés

A DEMÓ verzió 2 perc alatt feltelepül, és máris kipróbálhatja, Önnek mennyi időbe telik egy számla elkészítése. A DEMÓ verzióban előre feltöltött adatokat talál, így akár azonnal a program valós funkcióira fókuszálhat.

Telepítés előtt olvassa el a Licenszszerződést!

Nézze meg a videót, amely segítséget nyújt a demó letöltéséhez, a telepítéshez és a használathoz! !

 

A DEMÓ verzió telepítése után válassza a Fájl menü „Próba üzemmód beállítása” funkciót, ahol szabadon ki– és bekapcsolhatja az egyes modulokat, így tesztelheti a program működését. A már rögzített törzsadatok a modulok kapcsolgatásával megmaradnak, így kipróbálhatja, hogyan működnek együtt a különböző modulok. Így szabadon összeállíthatja és kipróbálhatja a vállalkozása számára legideálisabb kombinációt.
A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.