Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Bosszantja, hogy nem tudja, mire megy el vállalkozása pénze?

Szeretné előre tudni, hogy mikor mennyi lesz a kasszában?

 

Cégtulajdonosként, vállalkozóként Ön is gyakran szembesül azzal a problémával, hogy a rengeteg értékesítés és új üzlet ellenére mégis pénzügyi gondokkal küzd, és nem érti, mire ment el a pénze? A tapasztalatok szerint a legtöbb kisvállalkozás a bevételek növelésére fókuszálva megfeledkezik a pénzügyi helyzetének követéséről.

 

A három leggyakrabban elkövetett pénzügyi hiba:

Nézze meg 4 perces videónkat, melyben részletesen bemutatjuk, hogyan teheti átláthatóbbá pénzmozgásit és növelheti cége eredményességét a rEVOL Express moduljainak használatával!
 gomb_video.jpg
•    Nem írja és ellenőrzi a vállalkozás kiadásait, emiatt nem látja át az egyes tevékenységek eredményességét
•    Nem készít pénzügyi előrejelzéseket, és nem készül fel előre a készpénzáramlási problémákra
•    Nem fektet hangsúlyt a ki nem fizetett számlák behajtására, ami tovább növeli a pénzhiányt 

Ismerjen meg 3 egyszerű megoldást, mellyel növelheti cége eredményességét!

Számolja ki pontosan a költségeit, és fordítson gondot az ellenőrzésre is!
Ha szeretné jól menedzselni költségeit, fontos, hogy pontos költséginformációkkal rendelkezzen. A legtöbb cég egy külső könyvelőhöz hordja a számlákat, és csak hónap végén szembesül a magas kiadásokkal és alacsony bankszámlaegyenleggel.

 

Ha nincs napi szinten rögzítve minden, vezetőként nem látja át, hogy hol és mennyi pénze van a cégének, miből származnak a bevételei, és melyek a legjelentősebb – adott esetben felesleges – kiadásai. Pedig csupán azzal, hogy minden számlát rögzít és kategorizál (például munkabér, járulékok, gépkocsi és ennek mindenféle részei, anyagok, szerszámok) már megtette a munka nagy részét.

 

Költségeit bármilyen rendszerben vezetheti (kockás füzet vagy egy Excel-tábla), amibe mindent felír, és mindent hozzárendel a költséghelyekhez. Ezután a hónap végén arra a kérdésre, mire is költötte el pénzét, már pontos választ tud adni.

 

Hamarosan megtasztalhatja, hogy amit elkezd mérni, az javulni kezd. A számokból nemcsak elemzéseket készíthet, hanem fontos tanulságokat is levonhat. Például rájöhet, hogy egy hozzávalót nagyon drágán szerez be, és csupán ennek a tételnek a csökkentésével, vagy helyettesítésével máris lehúzhatja kiadásait. De az is előfordulhat, hogy kiderül, egy termék forgalmazása csak veszteséget termel vállalkozásának, és annak teljes megszűntetésével növelheti cége eredményeit. Végül azt is pontosan látni fogja, hogy melyik tevékenység a legjövedelmezőbb, vagyis mire érdemes még nagyobb figyelmet fordítania.

 

koltseg_nyilvantartas.jpg 

Egy szoftveres megoldás összetettebb elemzésekre is képes, nem beszélve arról, hogy ha integráltan használja például a számlázással, akkor rengeteg adminisztrációs időt is megtakaríthat. Például már a számla készítésekor rögzítheti a speciális azonosítókat, amelyekkel később áttekintheti forgalmi adatait.

A rEVOL Express Házipénztár modul segít abban, hogy jobban átlássa be- és kiáramló pénzeit. A kétszintű kategóriarendszert tetszés szerint alakíthatja ki,  például a rezsiköltségen belül követheti az irodabérlet, internethasználat és villanyköltségeket. Amennyiben időközben meggondolja magát, könnyedén átnevezheti, -csoportosíthatja a már nem használt kategóriákat, így mindig naprakészen és összehasonlíthatóan láthatja pénzmozgásait. 

 

 

A rEVOL Express Pénzeszközök kiegészítéssel a szigorúan sorszámozott pénztárak mellett analitikus, vagyis belső használatú pénztárakat is vezethet. Ebből könnyedén törölheti a bizonylatokat, vagy bármikor átsorszámozhatja őket, sőt, akár negatívba is viheti azok egyenlegét. Korlátlan számú pénztárat hozhat létre, például vezetheti vele a bankszámláján történő pénzmozgásokat, vagy akár privát "pénztárcáját" is.

 

Válassza a rEVOL Express Házipénztár és Pénzeszközök modulokat, és kezdje el már ma* vezetni vállalkozása pontos költségvetését!

 

Tervezze meg előre a készpénzforgalmát!
Havi és éves cash-flow előrejelzés készítésével megelőzheti a váratlan helyzeteket és a kritikus pénzhiányt! Érdemes mindig előre tervezni a következő év profitját és veszteségét. A tervezésnél feltétlenül kalkulálja be a holt szezonokat, és tervezze meg előre, hogy ebben az időszakban mely bevételeiből finanszírozza költségeit. Az átfogó előrejelzéseket akkor sem tanácsos elhagyni, ha a vállalkozása már egyértelműen nyereséges.

 

Az előrejelzéseket célszerű a saját tapasztalatai és az iparági jellemzők figyelembevételével készíteni. Ha már több éve vezet pontos kimutatásokat, könnyedén elkészítheti terveit. A tervezett bevételek és kiadások különbözetéből láthatja, hogyan fog alakulni vállalkozása cash-flowja.

 

tervezzen_elore.jpg 

Vigye fel a tervszámokat ugyanabba a rendszerbe, mint amelyben bevételeit és kiadásait  rögzíti, így egy-egy időszak végén könnyen ellenőrizheti, hogy sikerült-e megtartani az adott kategóriánál a beütemezett keretet. 

A rEVOL Express Pénzügyi tervezés moduljával kényelmesen ellenőrizheti pénzmozgásait, és előre tervezheti azok alakulását. A kategóriarendszert 3 dimenzióban használhatja, vagyis összesen 3 jelölőt rendelhet minden befolyt vagy elköltött forinthoz, így még jobban átláthatja be- és kiáramló pénzeit. Például egy bevételnél azt is rögzítheti, hogy melyik termékcsoporthoz, üzletághoz tartozik, vagy melyik értékesítő kötötte az üzletet, esetleg régi vagy új vevő vásárolt éppen. Hasonlóan a költségekhez is több csoportosítást rendelhet: megadhatja a terméket vagy üzletágat, amellyel kapcsolatosan jelentkezett a kiadás, és ezzel együtt a futó projektek valamelyikéhez is hozzárendelheti a tételt.

 

Válassza a rEVOL Express Pénzügyi tervezés kiegészítő modult a Házipénztár mellé, így folyamatos kontroll alatt tarthatja vállalkozása tevékenységeit, és probléma esetén időben be tud avatkozni!

 

Kezelje tudatosan kintlévőségeit!
A követelések behajtása elmaradása a harmadik kritikus terület a kisvállalkozások esetén. Ráadásul a válság miatt a régi, megbízható partnerek fizetési fegyelme is megromlik. Pedig ilyenkor lenne Önnek is nagyobb szüksége a pénzre, mint bármikor korábban. Ha túl nagy a ki nem fizetett számlák mennyisége, komolyan veszélyeztetheti saját vállalkozását is.

 

penzugy4.jpg 

7 praktikus ötlet, amellyel csökkentheti kintlévőségeit:

  1. Ellenőrizze vevői pénzügyi előéletét, mielőtt átutalásos számlákat állít ki
  2. Használjon árengedményeket és egyéb ösztönzőket, hogy ügyfeleit szállítás előtti fizetésre ösztönözze
  3. Kössön szerződést, de legalább kérjen írásos megrendelést
  4. Ellenőrizze naprakészen a pénzügyei alakulását
  5. Foglalkozzon a tartozókkal, emlékeztesse őket mielőbb a lejárt számlákra
  6. Legyen részletes követeléskezelési politikája
  7. Szükség esetén vegyen igénybe követeléskezelő céget  

 

Kis odafigyeléssel megelőzheti a bajt! Például számlái aljára egyedi megjegyzést illeszthet, amelyben előre tájékoztatja vevőit a késedelmes fizetés következményeiről. Az átutalásos számláiról pedig mindenképpen legyen egy naprakész nyilvántartása, amelyben látja a számla fizetési határidejét, és rögzíteni tudja a fizetés tényét és dátumát is. Így bármikor listázni tudja a még nem rendezett számlákat, és az eltelt időnek megfelelően cselekedni tud.

 

A rEVOL Express számlázó-programban a Pénzügy modullal integrált módon kezelheti a ki- és befizetéseket nyilvántartását! Könnyedén áttekintheti a már kiegyenlített és a még nyitott számlákat - ráadásul ez utóbbin belül elkülönítve találja a már lejárt számlákat, így bármikor ellenőrizheti kintlévőségei állapotát. Továbbá a programmal a fizetési felszólítást is automatikusan ki tudja nyomtatni, így nem kell a levélírással sem bajlódnia, csupán aláírnia és postáznia a kész dokumentumokat.

 

A rEVOL Express Költség Számla modullal nyilvántarthatja a kapott számlákat is! Rögzítheti a szolgáltatás típusú beszállítói számlákat, például az irodabérleti díjat vagy a telefonszámlát - és nyomon követheti a számla kifizetésének tényét, akkor is, ha csak több részletben rendezi azt. Nyomon követheti a fizetendő tételeket!

 

Válassza a rEVOL Express Számlázás és Pénzügy, Költség modulokat, lássa át tartozásit, és csökkentse a kintlevőségek okozta károkat!

 

Válassza a rEVOL Express pénzügyi megoldásokat, és akár már holnaptól* átláthatóan kezelheti pénzmozgásait!
* Amennyiben délig megrendeli a programot, és másnap kiviszi a futár.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Számtalan hasznos tippet kap arról, hogy miként csökkentheti vállalkozása adminisztrációs terheit, hogyan kezelheti adatait egyszerűbben, és hogyan hozhat ki többet számláiból és számlázó-programjából!

 

Regisztráció után azonnal hozzáférhet "Mennyibe kerül egy rossz szoftver bevezetése? Avagy milyen veszélyekkel jár, ha nem a megfelelõ rendszer mellett dönt?" című ingyenes tanulmányunkhoz!

 

Nézze meg 4 perces videónkat, melyben részletesen bemutatjuk, hogyan teheti átláthatóbbá pénzmozgásit és növelheti cége eredményességét a rEVOL Express moduljainak használatával!
 gomb_video.jpg

 

 

Próbálja ki a demo verziót!

 

Győződjön meg róla személyesen, hogy a program egyszerűen használható és felhasználóbarát! Kattintson, és válassza a „Futtatás” gombot!

 

 

 

A DEMO verzió 2 perc alatt feltelepül, előre feltöltött adatokat talál, így Ön akár azonnal a program valós funkcióira fókuszálhat. Az adatokat tetszés szerint átírhatja, bővítheti.

 

gomb_demo.jpg

E-mail cím:
Az Ön neve:
Cégnév:
 

Ha még nincs saját szoftvere, de szeretne már holnaptól* nyomon követni bevételeit és kiadásait, rendelje meg programunkat most!

 

Átlátható vállalati pénzügyek 

Költségcsoportosítás

és tervezés

Számlázás és a számlák

kifizetésének követése

Számlázás, számlák kifizetésének követése,

költségcsoportosítás és tervezés

rEVOL Express

Házipénztár,

Pénzeszközök és

Pénzügyi tervezés

modulok

rEVOL Express

Számlázás és

Pénzügy,

Költség Számla

modulok

rEVOL Express Számlázás,

Pénzügy, Költség Számla,

Házipénztár, Pénzeszközök és

Pénzügyi tervezés modulok

39.970 Ft helyett

online megrendeléskor

37.970 Ft + áfa  

39.970 Ft helyett

online megrendeléskor

37.970 Ft + áfa  

79.930 Ft helyett

online megrendeléskor

71.940 Ft + áfa

A garantált szállítási idő: 3 nap, költsége: 1.990 Ft + áfa

 

Kattintson a gombra, és küldje el megrendelését most!

gomb_rendeles.jpg

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.