Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Házipénztár modul

Kövesse nyomon a készpénzmozgásokat, és lássa tisztán a belső ügymentet a rEVOL Express Házipénztár modullal. Legyen Ön is naprakész pénzügyeiben!

Próbálja ki a rEVOL Express Házipénztár modult!

Demó letöltése

 

Házipénztár program,
Házipénztár modul

Pénztárbizonylatok

A házipénztár program pénztáranként két egymástól elkülönülő bizonylati tömböt használ, mellyel bevételi és kiadási pénztárbizonylat készíthető. A bizonylatok a törvényi előírásoknak megfelelően szigorúan sorszámozottak, amelyeket automatikusan és egyedileg is elkészíthet.

Pénztárbizonylatok
Több pénztár

Több pénztár

A Házipénztár modulban korlátlan számú forint- és valutapénztárat nyithat, így készpénzállományát folyamatosan nyomonkövetheti.

Automatizálható

A Házipénztár modullal számláihoz automatikusan pénztárbizonylatot is generálhat.

A program a számlaadatok alapján kitölti a dátum, partner és összeg sorokat, majd a megfelelő kiadási vagy bevételi pénztárbizonylatot tárolja a Házipénztár menü „Pénztárbizonylatok” pontja alatt. Az eredeti bizonylat sztornózása esetén a program új, ellenoldali pénztárbizonylatot is létrehoz.

Automatizálható
Kézi bizonylatok

Kézi bizonylatok

A bizonylatokat utólag, a számláktól függetlenül is kiállíthatja. Ebben az esetben egyszerűen válassza ki a megfelelő – bevételi vagy kiadási – tömböt. A rendszerben rögzített adatokat (pl. partneradatok) könnyedén beemelheti a bizonylatba.

Kategóriák

Pénzmozgásait egyedi szempontok szerint, kategóriákba csoportosíthatja. Így pontosan ki tudja mutatni, hogy miből mennyi bevétele származott, illetve mire mennyit költött. A kategória-rendszert 2 szinten adhatja meg: fő- és alkategóriák szerint.

Kategóriák
Pénztárcímletező

Pénztárcímletező

Segítségével gyorsan átszámolhatja a kasszában rendelkezésre álló pénzt, csak a darabszámokat kell rögzítenie. A címleteket igény szerint átvariálhatja, így csak azok a tételek jelennek meg a listában, amelyeket valóban használ.

A funkció összesíti a megadott tételeket, így könnyen ellenőrizheti, hogy egyenlege megegyezik-e a pénztár záró-egyenlegével. A házipénztár program nem tárolja el a napi eredményeket, de szükség esetén kinyomtatható a lista.

Kötetlen sorszámozás

Analitikus pénztárak esetében a sorszámozás kötetlen, így a bizonylatok bármikor átsorszámozhatók, amennyiben új bizonylatot szeretne illeszteni a már rögzített bizonylatok közé.

Kötetlen sorszámozás
Törölhető bizonylatok

Törölhető bizonylatok

Amennyiben véletlenül helytelenül rögzített egy eseményt az analitikus pénztárba, ezt egészen egyszerűen törölheti, majd ezt követően újra kiállíthatja a bizonylatot, immár helyesen.

Negatívba fordulható pénztár egyenleg

Analitikus pénztárak esetén dönthet úgy, hogy az adott pénztár negatívba is fordulhasson, így ebbe a pénztárba olyan eseményeket is rögzíthet, amellyel annak egyenlege negatív lesz.

Negatívba fordulható pénztár egyenleg
3 szintű kategóriarendszer

3 szintű kategóriarendszer

Rögzítse 3 szintű kategóriarendszerbe a befolyt és elköltött pénzeket, így még könnyebben láthatja át pénzmozgásait, jobban tervezheti pénzügyeit. A bevételek és kiadások kategóriái előre definiálhatóak, vagy a pénzmozgások rögzítése során is vehet fel új kategóriákat. Megadhatja a kategória nevét, iktatószámát, illetve megjegyzést is fűzhet hozzá. A rögzített alkategóriákat pedig később elemzésre, csoportosításra és szűrésre is használhatja.

Tervezés

A Tervezés funkcióval megtervezheti a különböző alkategóriákba sorolt pénzügyi mozgásokat. Rögzítheti az állandó, havonta jelentkező pénzmozgásait, így előre kalkulálhatja a kiadásokat és bevételeket. Az alcsoportokba sorolt pénzmozgásokra külön tervet készíthet, melyek elkészítése után a rögzített jelölő kódok alapján kész terv/tény kimutatásokat nyerhet a programból, melyen ellenőrizheti az elvárásait és a bevételeit.

Tervezés
Cash-flow

Cash-Flow

Ne vezesse külön naptárba, hogy mikor milyen pénzmozgásai lesznek! Ehelyett a várható pénzmozgások funkció segítségével előre megtervezheti kiadásait és bevételeit. Sorszám nélkül rögzítheti bevételi vagy kiadási pénztárbizonylatait, előre megadott dátummal és ütemezéssel, melyekből egy kattintással készíthet sorszámozott pénztárbizonylatot.

Online kassza helyett

A Házipénztár modul használatával kiválthatja a költséges és bonyolult online kasszát, valamint a NAV részére beküldendő heti számlaösszesítőt is egyszerűen és gyorsan készítheti el.

Online kassza
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Kövesse nyomon a pénzmozgásokat, és lássa tisztán belső ügymenetét a Házipénztár modullal!

Töltse le a demó verziót, és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül, miként lehet átláthatóbb vállalkozása egyenlege!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Részletes funkciólista:

 • Napi átlagos készpénzforgalom számítása
 • Több pénztár kezelése
 • Bevételi pénztárbizonylat
 • Kiadási pénztárbizonylat
 • Pénztárjelentés
 • Induláskor figyelmeztet az esedékes tételekre
 • Bizonylatok szűrése, megjelenítése adott dátumtól
 • Nyomtatási kép megtekinthető bizonylat rögzítése előtt
 • Bizonylat ismétlése
 • Bizonylat készítése más bizonylat alapján
 • CD és DVD írás: egy gombnyomással indítható az adatmentés
 • ÁFA kulcs cserélő
 • Bővíthető ÁFA kulcsok
 • Csoportosítási lehetőségek
 • LOGO megjelenítése bizonylaton
 • Partnernyilvántartás
 • Törzsadatok importálása Iroda sorozatból
 • VTSZ/SZJ jegyzék
 • Súgó

Ön ki tudja váltani a költséges online kasszát
a házipénztár modullal összekötött számlázó programmal?

Kövesse az ábrát, hogy megtudhassa a választ!

Kell-e Önnek online kassza

Eszerint három kérdésre szükséges választ adni az alábbi sorrendben:

 1. Kiskereskedelemi vagy nagykereskedelmi tevékenységről van-e szó.
 2. Tudja-e biztosítani a vállalkozás, hogy minden vevőjétől bekérje a nevét és címét. Pozitív válasz esetén még akkor sem szükséges az online kassza, ha amúgy a harmadik szintű mérlegelésnél pénztárgép-kötelezett cégről van szó.
 3. Amennyiben a vállalkozás nem tudja biztosítani, hogy minden ügyfelének áfás számlát állítson ki, akkor kerülheti el az online kassza bevezetését, ha nem pénztárgép-kötelezett. Ilyenkor az olyan vevők részére, akik nem adják meg adataikat, nyugtatömbből kézzel kell kiállítani a bizonylatot.

Válassza Ön is
a Házipénztár modullal kiegészített számlázó programot!

Megrendelés

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Házipénztár modult azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik számviteli politikájukban a pénztárbizonylatok és a pénztárjelentés használata mellett döntöttek. Jelentős készpénzforgalmat bonyolítanak, és szeretnék naprakészen látni a házipénztár egyenlegét, a belső ügymenetet vagy rendszeresen adnak ki elszámolásra pénzt a munkatársaknak.

Rendelje meg most a Házipénztár modult csak 24.990 Ft + áfáért!

Házipénztár modul önállóan is használható, akár több cégre és több felhasználós hozzáféréssel bővíthető.

Amennyiben számláival egy rendszerben szeretné pénztárbizonylatait kezelni, vásárolja meg az időtakarékos, egyszerűen kezelhető SzámlaVarázsló modult is!

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül a Házipénztár modult, miként lehetnének átláthatóbbak a céges készpénzmozgásai. A Bemutató cég alatt jelölje be a Házipénztár modult, de akár az összes többi modult is kipróbálhatja!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.