Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Pénzeszközök modul

Sorszámozott pénztárai mellett vezesse belső használatú vagy privát pénztárait könnyen, egyszerűen és gyorsan a Pénzeszközök modullal!

Ebből a programból könnyedén törölheti a bizonylatokat vagy bármikor átsorszámozhatja őket, sőt, akár negatívba is viheti azok egyenlegét. Hozzon létre korlátlan számú pénztárat, vezesse vele a bankszámláján történő pénzmozgásokat vagy akár privát "pénztárcáját" is!

Demó letöltése

 

Pénzeszközök modul

Átláthatóság és eredményesség

Kíváncsi, hogyan teheti átláthatóbbá pénzmozgásait, és növelheti cége eredményességét a rEVOL Express moduljainak használatával? Nézze meg 4 perces videónkat!

Nézze meg a videót!

Kötetlen sorszámozás

A Pénzeszközök modulban a sorszámozás kötetlen, így a bizonylatok bármikor átsorszámozhatók, amennyiben új bizonylatot szeretne illeszteni a már rögzített bizonylatok közé.

Kötetlen sorszámozás
Törölhető bizonylatok

Törölhető bizonylatok

Amennyiben véletlenül helytelenül rögzített egy eseményt az analitikus pénztárba, ezt egészen egyszerűen törölheti, majd ezt követően újra kiállíthatja a bizonylatot, immár helyesen.

Negatívba fordulható pénztár egyenleg

Analitikus pénztárak esetén dönthet úgy, hogy az adott pénztár negatívba is fordulhasson, így ebbe a pénztárba olyan eseményeket is rögzíthet, amellyel annak egyenlege negatív lesz.

Negatívba fordulható pénztár egyenleg
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Kezelje rugalmasan pénztárait a Pénzeszközök modullal! Töltse le a demó verziót, tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül, és ismerje meg a program minden funkcióját működés közben is!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Pénzeszközök modult elsősorban olyan kisvállalatoknak ajánljuk, akik belső használatú pénztárak segítségével szeretnék nyomon követni a céges valamint a privát pénzmozgásaikat, hogy bármikor naprakész információkat kaphassanak pénzügyi helyzetükről.

A rEVOL Express pénzügyi moduljainak köszönhetően vállalkozása pénzügyei tökéletesen átláthatóvá, nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé válnak.

Házipénztár
A Házipénztár modullal egyszerűen kontrollálhatja vállalkozása készpénzmozgásait, tisztábban láthatja a belső ügymenetet és a törvényi előírásoknak megfelelő, szigorú számozású pénztárbizonylatokat készíthet.

Pénzügy
A Pénzügy modullal tervezhetőbbé válik vállalkozása pénzforgalma, folyamatosan ellenőrizheti kintlévőségeit és tartozásait, ezáltal jobban kézben tarthatja a pénzügyeket.

Költségszámla
A Költségszámla modullal a kintlévőségek mellett a tartozásokat is figyelemmel kísérheti, így még pontosabb képet kaphat vállalkozása pénzügyeiről.

Pénzeszközök
A Pénzeszközök modullal a szigorúan számozott pénztárak mellett analitikus, belső használatú pénztárakat is vezethet. Ezzel a céges és a privát pénzmozgásokat is követheti.

Pénzügyi tervezés
A Pénzügyi tervezés modulnak a stratégiai tervezés során veszi leginkább hasznát. Használatával kényelmesen tervezheti előre bevételeit és kiadásait.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Pénzeszközök modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Pénzeszközök modul csak Házipénztár modullal együtt használható.

A funkció mellé a Pénzügyi tervezés modult ajánljuk, amellyel 3 dimenziós kategóriarendszerbe csoportosíthatja pénzmozgásait, hatékonyan tervezheti a bevételeket és kiadásokat.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki időkorlát és kötelezettség nélkül a Pénzeszközök modult most ingyen, és kövesse nyomon céges illetve privát pénzmozgásait könnyedén! A Bemutató cég alatt válassza a Pénzeszközök modult, de akár az összes többi modult is tesztelheti ingyen!

Töltse le most a demó verziót!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.