Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Pénzügyi tervezés

Tervezzen előre, és ellenőrizze Ön is kényelmesen bevételei és kiadásai alakulását a Pénzügyi tervezés modullal! Legyen mindig naprakész pénzmozgásait illetően!

Próbálja ki a Pénzügyi tervezés modult!

Demó letöltése

 

Pénzügyi tervezés modul

Átláthatóság és eredményesség

Kíváncsi, hogyan teheti átláthatóbbá pénzmozgásait, és növelheti cége eredményességét a rEVOL Express moduljainak használatával? Nézze meg 4 perces videónkat!

Nézze meg a videót!

3 szintű kategóriarendszer

Rögzítse 3 szintű kategóriarendszerbe a befolyt és elköltött pénzeket, így még könnyebben láthatja át pénzmozgásait, jobban tervezheti pénzügyeit. A bevételek és kiadások kategóriái előre definiálhatóak, vagy a pénzmozgások rögzítése során is vehet fel új kategóriákat. Megadhatja a kategória nevét, iktatószámát, illetve megjegyzést is fűzhet hozzá. A rögzített alkategóriákat pedig később elemzésre, csoportosításra és szűrésre is használhatja.

3 szintű kategóriarendszer
Tervezés

Tervezés

A Tervezés funkcióval megtervezheti a különböző alkategóriákba sorolt pénzügyi mozgásokat. Rögzítheti az állandó, havonta jelentkező pénzmozgásait, így előre kalkulálhatja a kiadásokat és bevételeket. Az alcsoportokba sorolt pénzmozgásokra külön tervet készíthet, melyek elkészítése után a rögzített jelölő kódok alapján kész terv/tény kimutatásokat nyerhet a programból, melyen ellenőrizheti az elvárásait és a bevételeit.

Cash-Flow

Ne vezesse külön naptárba, hogy mikor milyen pénzmozgásai lesznek! Ehelyett a várható pénzmozgások funkció segítségével előre megtervezheti kiadásait és bevételeit. Sorszám nélkül rögzítheti bevételi vagy kiadási pénztárbizonylatait, előre megadott dátummal és ütemezéssel, melyekből egy kattintással készíthet sorszámozott pénztárbizonylatot.

Cash-flow
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki a demó verziót, és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Pénzügyi tervezés modult elsősorban azoknak a kisvállalkozásoknak ajánljuk, amelyeknek fontos a stratégiai tervezés és szeretnék folyamatosan kontrollálni a bevételek és költségek alakulását.

A rEVOL Express pénzügyi moduljainak köszönhetően vállalkozása pénzügyei tökéletesen átláthatóvá, nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé válnak.

Házipénztár
A Házipénztár modullal egyszerűen kontrollálhatja vállalkozása készpénzmozgásait, tisztábban láthatja a belső ügymenetet és a törvényi előírásoknak megfelelő, szigorú számozású pénztárbizonylatokat készíthet.

Pénzügy
A Pénzügy modullal tervezhetőbbé válik vállalkozása pénzforgalma, folyamatosan ellenőrizheti kintlévőségeit és tartozásait, ezáltal jobban kézben tarthatja a pénzügyeket.

Költségszámla
A Költségszámla modullal a kintlévőségek mellett a tartozásokat is figyelemmel kísérheti, így még pontosabb képet kaphat vállalkozása pénzügyeiről.

Pénzeszközök
A Pénzeszközök modullal a szigorúan számozott pénztárak mellett analitikus, belső használatú pénztárakat is vezethet. Ezzel a céges és a privát pénzmozgásokat is követheti.

Pénzügyi tervezés
A Pénzügyi tervezés modulnak a stratégiai tervezés során veszi leginkább hasznát. Használatával kényelmesen tervezheti előre bevételeit és kiadásait.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Pénzügyi tervezés modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Pénzügyi tervezés modul csak Házipénztár modullal együtt használható.

A program mellé a Pénzeszközök modult ajánljuk, így belső használatú pénztárakat is vezethet, és akár a privát pénzmozgásait is tervezheti.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltés

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül a Pénzügyi tervezés modult, és tervezze előre kényelmesen bevételeit és kiadásait! A Bemutató cég alatt válassza a Pénzügyi tervezés modult, vagy jelölje be az összes modult, és tesztelje ingyen!

Töltse le most a demó verziót!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.