Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

rEVOL Express moduláris programról

Bosszantja, hogy a feladatok és a pénzügyek nyilvántartásához több különálló programot és táblázatot kell vezetnie? Elveszik a rengeteg adat és információ között?

Egy átlátható rendszerre vágyik, ahol gyorsan megtalálja a vállalkozásával kapcsolatos információkat?

Válassza a rEVOL Express számlázó és ügyviteli programot, és állítsa össze saját igényei szerint!

Demó letöltése

 

Egyedi igények szerint összeállítható számlázó és ügyviteli program kisvállalkozásoknak

Moduláris felépítés

A rEVOL Express moduláris felépítése számos lehetőséget kínál, így számlázóját tökéletesen az igényeire szabhatja.

Nézze meg a videót!

Modern, gyors és egyszerű

A rEVOL Express a számlázó és ügyviteli programok új generációját képviseli, amellyel a számlaírás mellett pénzügyeit is nyomon követheti, felügyelheti a készletmozgásokat, kezelheti az útnyilvántartásokat, az adminisztrációt és az ügyfélkapcsolatokat.

Modern, gyors és egyszerű

Moduláris felépítés

A rEVOL Express moduláris felépítésének köszönhetően Ön dönti el, hogy milyen tudású ügyviteli programot szeretne használni. Később, ahogy vállalkozása nő, igényeinek megfelelően bővítheti. A modulok közötti kapcsolatnak köszönhetően, nincs szükség az adatok többszöri rögzítésére, a felvitt adatok minden modulban automatikusan megjelennek.

Folyamatos fejlesztések

A rEVOL Express programokat folyamatosan fejlesztjük, és ügyfeleink visszajelzései alapján újabb és újabb hasznos funkciókkal látjuk el, hogy tökéletes segítője legyen a mindennapi munkavégzésben.

Folyamatos fejlesztések
Tesztelje 14 napig INGYEN

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki Ön is a rEVOL Express modulokat időkorlát és kötelezettség nélkül! Töltse le a Demó verziót, és tesztelje melyik modulokra lenne szüksége, hogy hatékonyabbak legyenek az ügyviteli folyamatok és az adminisztráció!

Demó letöltése

« Demo letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Modulok

Válasszon a modulábra segítségével, és próbálja ki az ügyviteli program összeállítást a demó verzióban! A pirossal jelölt modulokat önállóan is használhatja, vagy választhatja a számlázás mellé kiegészítőként is. A kékkel jelölt modulok csak a kapcsolódó főmodulokkal együtt vásárolhatóak meg.

rEVOL Express felépítése

rEVOL Express modulok

Számlaíró

A rEVOL Express Számlaíró modult azoknak ajánljuk, akik gyorsan, egyszerűen és könnyedén szeretnék elkészíteni számláikat. Ideális választás, ha havonta csak néhány számlát állít ki, de ezeket is igényes és átlátható formában szeretné átadni partnereinek.

SzámlaVarázsló

Önnek a SzámlaVarázsló modulra van szüksége, ha az egyszerű számlázáson túl komplexebb ügyviteli feladatok megoldására is szeretné használni a programját. A SzámlaVarázsló modullal számlázója igény szerint bővíthető.

Deviza

A Deviza modulra akkor van szüksége, ha termékeit vagy szolgáltatásait külföldre is értékesíti, és átláthatóan szeretné kezelni devizás bizonylatait.

E-számla

Az E-számla modul használatával jelentős kiadást takaríthat meg, hiszen számlái azonnal célba érnek, csökken a számlázásra fordított idő és a kintlévőségek is gyorsabban kifizetésre kerülnek. Érdeklik a részletek?

Kereskedelem extra

A Kereskedelem extra modult azoknak ajánljuk, akik az ajánlat- és megrendelés készítést, valamint a számlázást egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban szeretnék végezni, hogy a kereskedelmi folyamataik tökéletesen átláthatóak legyenek. Ön is erre vágyik?

Könyvelés feladás

A Könyvelés modul használatával könnyen, gyorsan, csupán néhány gombnyomással exportálhatja könyvelési adatait a könyvelő programokba, ezzel rengeteg időt takaríthat meg.

Üzleti analitika

Az Üzleti analitika modullal egyszerűen, pillanatok alatt juthat hozzá vállalkozása pénzügyi információihoz, vagy készíthet hasznos kimutatásokat és elemzéseket, amelyek a fontos döntések meghozatalához elengedhetetlenek.

Webáruház kapcsolat

Ha webáruházat üzemeltet, akkor tisztában van vele, mennyi időt és energiát takaríthat meg azzal, ha a megrendelések számláit egyetlen gombnyomással állíthatja ki, és hatékonyabban kezelheti készleteit. A Webáruház kapcsolat modul éppen ezt kínálja Önnek.

Pénzügy

A Pénzügy modul azoknak kitűnő választás, akik pénzmozgásaikat szeretnék átláthatóbban és hatékonyabban nyomon követni, valamint kintlévőségeiket egyszerűbben kezelni. Önnek is szüksége lenne ezekre?

Házipénztár

A Házipénztár modul az egyik legkedveltebb programunk, mert segítségével játszi könnyedséggel lehet követni a készpénzmozgásokat, átlátni a belső ügymenetet, és sok esetben a online kassza is kiváltható a használatával.

Költségszámla

A Költségszámla modullal a beérkező számláit kezelni hatékonyabban, így bármikor egyszerűen és gyorsan informálódhat a várható költségekről.

Pénzeszközök

A Pénzeszközök modul azoknak hasznos választás, akik könnyen, gyorsan és egyszerűen szeretnék belső használatú vagy privát pénztáraikat is kezelni.

Pénzügyi tervezés

A Pénzügyi tervezés modullal bármikor naprakész lehet pénzügyeit illetően, kényelmesen ellenőrizheti bevételei és kiadásai alakulását. Kíváncsi a részletekre?

Készlet

A rEVOL Express készletnyilvántartó program segítségével naprakészen figyelheti készleteit és forgalmi adatait.

Készlet extra

A rEVOL Express Készlet extra modult azoknak ajánljuk, aki készletei mozgásait két raktár, vagy webáruháza és üzlete között is rugalmasan, bonyolult táblázatok nélkül szeretné kezelni. Ha Ön is ilyen, akkor Önnek a Készlet extra modulra van szüksége!

Útnyilvántartó

Az Útnyilvántartó modullal rendkívül gyorsan készítheti el az útnyilvántartásokat, vagy pótolhatja az elmaradásokat. Miért ülne a feladatt fölött órákat, ha akár 15 perc alatt is végezhet?

Kiküldetési rendelvény

Ha magántulajdonban lévő autója után nem szeretne cégautóadót fizetni, de mégis elszámolná a megtett utakat, akkor Önnek Kiküldetési rendelvényt kell vezetnie. Használja Ön is a Kiküldetési rendelvényt az Útnyilvántartó modul mellé, hogy ne jelentsen problémát a jelentések elkészítése!

Iktatás

Az Iktatás modullal egyszerűen rendszerezheti belső és külső bizonylatait, dokumentumait és könnyedén szüntetheti meg vállalkozása dokumentumiktatási problémáit.

Ügyfélkapcsolat támogató

Az Ügyfélkapcsolat-támogató modullal hatékonyabban gondozhatja ügyfélkapcsolatait, újszerűen kezelheti a reklamációkat, így nem veszíthet ügyfelet az információkezelés hiányosságai miatt, és tovább fejlődhet vállalkozása.

« Előző oldal
Következő oldal »

Kisvállalati csomag

A rEVOL Express kisvállalati csomag

 • csak azokat a funkciókat tartalmazza, amelyekre Önnek valóban szüksége van, és használni szeretne,
 • igény szerint bővíthető, ahogy nő vállalkozása, úgy egészítheti ki programját is újabb modulokkal,
 • átlátható és könnyen megtanulható, így azonnal használni is tudja,
 • egyszerűen használható, ráadásul a meglévő termék- és partneradatait is könnyedén importálhatja,
 • integráltan kezeli adatait, hiszen amit az egyik programban rögzített, a másik modulban is automatikusan megjelenik,
 • támogatja fontos vállalati döntései meghozatalában, ugyanis hasznos kimutatásokat és elemzéseket is nyomtathat belőle.

Teljes kereskedelmi folyamat kezelés rEVOL Expressben

Ajánlat-, megrendeléskészítés, számlázás és készletkezelés egyben.
Válassza a Számlaíró, SzámlaVarázsló, Kereskedelem extra és Készlet modulokat egyben, és kezelje kompletten kereskedelmi folyamatait a rEVOL Express segítségével!

Sőt, ha most rendeli meg testre szabott ügyviteli programját 1 év terméktámogatást ajándékba adunk!

Rendelje meg most, vagy töltse ki a tesztet, hogy megtudja melyik programokra van igazán szüksége!

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A rEVOL Express programokat azoknak a kisvállalkozásoknak ajánljuk, amelyeknél

 • túl sok időt vesz el a különböző adatbázisok kezelése, egyeztetése és a statisztikák készítése,
 • nehezen követhető, hogy melyik vevő fizetett, és melyik tartozik,
 • a tervezés hiánya miatt nincs kontrollálva az eredményesség, ezért átláthatatlan, hogy melyik üzletág nyereséges és mely termékek veszteségesek,
 • az Excelben vezetett készletezés folyamatos probléma forrása,
 • sok plusz időt vesz igénybe a kézzel írt számlák, házipénztár bizonylatok és szállítólevelek készítése,
 • költséges és időigényes a számlák postázása,
 • átláthatatlanok a vevőkhöz kapcsolódó események, emiatt gyakran vesznek el fontos információk.

Rendelje meg most az Ön igényeire szabott programcsomagot!

« Előző oldal
Következő oldal »

Teszt

Nem biztos benne, hogy melyik modulokra van igazán szüksége? Töltse ki a Tesztet, jelöljön be minden funkciót, amelyre a mindnnapi munkavégése során szüksége lehet. A teszt eredményeként megkapja a listát, hogy melyik modulokat kell megrendelnie a saját igényei szerint összeállított ügyviteli rendszerhez.

rEVOL Express felépítése

Töltse ki most a tesztet!

Teszt

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen, időkorlát és kötelezettség nélkül a rEVOL Express modulokat, és tesztelje, hogy az egyes modulok miként egyszerűsíthetnék a mindennapi adminisztrációt, számlázást, bizonylatok kezelését! A Bemutató cég alatt válassza ki azokat a modulokat, amelyeket meg szeretne ismerni, természetesen akár az összes modult kiválaszthatja!

Kattintson a Letöltés gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.