Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Deviza modul

Termékeit külföldre is értékesíti, és egy könnyen kezelhető, átlátható rendszert keres devizás bizonylatai teljes körű kezeléséhez? Önnek a Deviza modulra van szüksége!

Demó letöltése

 

Deviza modul

Gyors és egyszerű beállítások

A rEVOL Express Deviza modul számos beállítási lehetőséget kínál, mindezt gyorsan és egyszerűen, hogy az Ön számára zökkenőmentes legyen a használata.

Nézze meg a videót!

Devizakezelés

A Deviza modulban több devizát is kezelhet és tarthat nyilván aktuális árfolyamon, amelyeket a termékek áraiban is megjeleníthet. A devizafajtákat igény szerint bővítheti, és természetesen az elnevezéseket is több nyelven rögzítheti. Ennek megfelelően a deviza- és exportszámlákak, előlegszámlákat és bevételezéseket is két nyelven készítheti el (angol/magyar, német/magyar).

Devizakezelés
Export_bizonylatok

Export bizonylatok

A programban megtalálja az exporthoz szükséges bizonylatokat, amelyeket egymásba is átvezethet. A modul a közösségen belüli és kívüli értékesítést is megkülönbözteti, és ennek megfelelően választható az áfa-kulcs.

Több munkaasztal

A párhuzamos tevékenységkezelésnek köszönhetően a Deviza modullal több munkaasztalon dolgozhat, így nem kell folyamatosan ki- és belépkedni a menüpontok között, félbehagyni és elölről kezdeni a munkát. Kimutatások lekérése nélkül is áttekintheti a rendszerben rögzített adatokat, de akár Excelbe is exportálhatja azokat.

Több munkaasztal
MNB árfolyamok

MNB árfolyamok

Internetcsatlakozással a program egyetlen gombnyomással automatikusan lekérdezi az aktuális MNB árfolyamokat, ezáltal deviza számláit gyorsan és könnyedén állíthatja ki. Sőt a program a lekérdezett árfolyamokat elmenti, így visszamenőleg bármilyen más napra is lekérhetők az MNB adatai. Számla készítésénél a legutóbbi egy hónap értékeiből választható a kívánt váltószám.

Egyszerű adatrögzítés

A partnereket, termékeket, szolgáltatásokat elég egyszer rögzíteni. A program megjegyzi és nyilvántartja az adatokat, így a következő alkalommal még egyszerűbb és gyorsabb a számla készítés.

Egyszerű adatrögzítés
Gyors számlázás

Gyors számlázás

A számlák gyorsan és egyszerűen kiállíthatók, később egyetlen gombnyomással ismételhetők. Akár előlegszámlát is készíthet, amelyet később néhány gombnyomással ki is számlázhat. Excel import segítségével már csoportosan is kiállíthatók a devizaszámlák.

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki a demó verziót és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül milyen egyszerű a devizás számlázás!

Demó letöltése

Tesztelje ingyen
« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Deviza modult elsősorban azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak ajánljuk, akik külföldre is értékesítik termékeiket, és devizás bizonylataik elkészítéséhez egy megbízható, gyors és egyszerűen kezelhető számlázó programot keresnek.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Deviza modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Deviza modul csak a SzámlaVarázsló vagy Házipénztár vagy Készlet modullal együtt használható.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki a Deviza modult időkorlát és kötelezettség nélkül! A Bemutató cég alatt jelölje be a Deviza modult, de természetesen akár az összes modult is kiválaszthatja és kipróbálhatja.

Töltse le most a demó verziót!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A rEVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.