Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Kereskedelem extra modul

Ne pazaroljon felesleges időt az ajánlatkészítésre, a számlázára és partnerei értesítésére, ha mindezt gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban is megteheti!

Próbálja ki a Kereskedelem extra modult!

Demó letöltése

 

Kereskedelem Extra modul

Gyors ajánlatkészítés

A rEVOL Express Kereskedelem extra moduljával gyorsan és játszi könnyedséggel készíthet ajánlatokat, amelyekből később megrendelést nyomtathat és számlázhat is.

Nézze meg a videót!

Automatizálható számlázás

A Kereskedelem extra modullal automatizálhatja a rendszeresen kiállítandó számláit partnerei részére. Ehhez mindössze egy "minta" számla elkészítése szükséges, amely alapján a későbbiekben elkészül a többi bizonylat is. Ez után egyszerűen adja meg, hogy milyen gyakorisággal és összesen hány alkalommal szeretné kiadni a számlát, és a program indításkor figyelmeztetni fogja a számlakiállítás esedékességére.

Automatizálható számlázás
Árajánlatok

Árajánlatok

A Kereskedelem extra modullal hatékonyabbá teheti munkáját, ha üzleti partnerei gyakran kérnek árajánlatot a különböző termékekre. Sőt, az így elkészített árajánlaton kedvezményeket is megadhat. Rögzítés előtt ugyanúgy megnézheti a nyomtatási képet, mint a számla kiállításánál, az elfogadott árajánlatból később néhány kattintással egyszerűen elkészítheti a számlát is.

Proforma számlázás

Ha Proforma számlát/Díjbekérőt (deviza vagy forintos) szeretne készíteni, csak annyit kell tennie, hogy az árajánlat készítésekor a megfelelő sablont választja. A Proforma számlák később néhány kattintással leszámlázhatók.

Proforma számlázás
Megrendelés nyilvántartás

Megrendelés nyilvántartás

Ügyfeleink kérésére új funkcióként került be a programba a megrendelések nyilvántartása. A kiadott árajánlataiból egy kattintásra megrendelést készíthet. Ez - amennyiben rendelkezik Készlet modullal - foglalásként is funkcionál, tehát készletében az érintett árukat le is foglalja. A munka elkészülésekor a megrendelésből szállítólevelet készíthet, a szállítólevélből számlát állíthat ki. A Számlaíró és Varázsló, Kereskedelem Extra és Készlet modulok így összekapcsolódva teszik teljessé a kereskedelmi folyamatkezelést.

Körszámlázás

Amennyiben egy bizonyos számlát több ügyfélnek szeretne kiállítani (például a csekkes befizetés vagy ismétlődő szolgáltatás esetén), úgy nem kell egyesével elvégezni a számla kiállítását vagy feleslegesen használni a Számlaismétlés funkciót. A modulban lévő „Körszámla” funkció segítségével elég egy számlát elkészítenie, amely később sablonként szolgálhat a további számlához. Ehhez csak meg kell adni a kiállítási, a teljesítés és esedékességi dátumot, valamint azt a csoportot és felhasználókat, akiknek el szeretné készíteni a számlát.

Körszámlázás
Köremail és körlevélküldés

Köremail és körlevélküldés

A Kereskedelem extra modul köremail és körlevél funkcióval egyszerűen értesítheti partnereit újdonságairól, híreiről vagy éppen akcióiról. Fontos üzeneteit így közvetlenül, néhány gombnyomással küldheti el.

Teljesítési igazolás

Egyes számlák esetében a NAV ellenőrzés során szükséges bemutatni a Teljesítési igazolást, ami a programból elkészíthető. Az igazolásba akár Munkalap is beemelhető.

Teljesítési igazolás
Egyedi árazás

Egyedi árazás

Egyes partnerek saját elbírálást igényelnek, ezért célszerű egyedi árazást használni. Az árak külön táblázatban vezethetők, akár fix áras, százalékos vagy értékbeli kedvezmény is megadható termékenként.

Tesztelje INGYEN!

Tegye hatékonyabbá a kereskedelmi folyamatokat a Kereskedelem extra modullal!

Töltse le a demó verziót, és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül, hogyan lehet gyorsabb és egyszerűbb a mindennapi munkavégzés!

Demó letöltése

Tesztelje ingyen
« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Részletes funkciólista:

 • Ajánlat, Pro Forma és Díjbekérő küldése
 • Körlevél készítése partner és termékadatok alapján
 • Megrendelések felvitele, Készlet modullal együtt termék foglalása is
 • Közvetlen e-mail küldés a partnereknek
 • Körszámla funkció: egy számlát több ügyfélnek
 • Szerződések: egy számla megadott időszakonként újra elkészíthető (például részletfizetés)
 • Megrendelés visszaigazolás megrendelésből

Részletes kimutatáslista:

 • Árajánlatok listája
 • Megrendelt tételek listája
 • Megrendelések listája
 • Szerződések listája

Tudja meg hogyan nyomtathat körlevelet a programból, vagy töltse ki tesztünket és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb számlázó programot!

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Kereskedelem extra modult olyan kisvállalatoknak ajánljuk, akiknek a hagyományos számlázás mellett, állandó, rendszeresen kiállítandó számláik vannak vagy bizonyos számlát egyszerre több partnerüknek is kiállítanak, és szeretnék ezeket a folyamatokat leegyszerűsíteni.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Kereskedelem extra modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Kereskedelem extra modul csak a SzámlaVarázsló modullal együtt használható.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül, hogyan lehetne hatékonyabb az ajánlatkészítés és a számlázás! A Bemutató cég alatt jelölje be a Kereskedelem extra moduult, de akár az összes modult is kiválaszthatja és kipróbálhatja ingyen.

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A rEVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.