Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Üzleti analitika

Egy vállalkozás életében időről időre fontos döntéseket kell meghozni. A helyes választáshoz naprakész adatokra, pénzügyi információkra, elemzésekre és kimutatásokra van szüksége. Miért ne lehetne ez egyszerűen és gyorsan elérhető?

Készítsen néhány gombnyomással hasznos kimutatásokat és grafikonokat az Üzleti analitika modul segítségével!

Demó letöltése

 

Üzleti Analitika

Hasznos elemzések

A rEVOL Express számlázó programban rögzített adatokból bármikor táblázatos vagy grafikonos formában készíthet vevő-, szállító- és áruforgalmi elemzéseket, házipénztár elemzéseket vagy kimutatásokat a várható ki- és befizetésekről, forintban vagy devizában.

Hasznos elemzések
Átlátható grafikonok

Átlátható grafikonok

Az Üzleti analitika modullal logikus, átlátható és könnyen értelmezhető kimutatásokat, elemzéseket és grafikonokat készíthet, amelyek támogatják Önt a helyes, tényeken alapuló vállalati döntések meghozatalában.

Gyors és egyszerű

Az Üzleti analitika modul használata gyors, egyszerű és könnyű. Csak néhány gombnyomás, és már a kezében is tarthatja a szükséges adatokat grafikonon ábrázolva vagy táblázatba rendezve.

Gyors és egyszerű
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki időkorlát és kötelezettség nélkül mennyire egyszerű az elemzések és kimutatások elkészítése az Üzleti analitika modullal!

Töltse le a demó verziót most INGYEN!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

Az Üzleti analitika modult azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak ajánljuk, ahol a vállalkozás mindennapjait érintő fontos döntések megalapozott tények és adatok alapján születnek.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most az Üzleti analitika modult SzámlaVarázsló modullal csak 9.990 Ft + áfáért!

Az Üzleti analitika modul a SzámlaVarázsló modullal együtt használható.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki Ön is az Üzleti analitika modult, és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül, milyen hasznos kimutatások és elemzések támogathatnák Önt, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhasson.

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A rEVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.