Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090
6.03 verzió

Cikk nyomtatása

6.3.5 (6.03.0005) verzió (2018.09.04.)

A verzió az alábbi újdonságokat, módosításokat tartalmazza:

 1. Házi Pénztár megjegyzés mezőjének limitálása 90 karakterre
 2. Webáruház megrendelés feldolgozásakor, ha új a partner, akkor már a beállításokból veszi az alapértelmezett adóalanyisági kategóriát (de partner rögzítéskor átállítja, ha az adószám mező más típusnak felel meg)
 3. E-számlák esetében feladásra kerül az eladó és vevő csoportos adószáma, ezt az adatot opcionálisan lehet bekapcsoltatni a Számlaközpontnál!

6.3.4 (6.03.0004) verzió (2018.08.29.)

A verzió az alábbi újdonságokat, módosításokat tartalmazza:

 1. NAV Online számlafeladás aktuális változásainak követése

6.3.3 (6.03.0003) verzió (2018.08.16.)

A verzió az alábbi újdonságokat, módosításokat tartalmazza:

 1. Online számlabeküldés a NAV felé:
  • Online bejelentendő számlák menüben már megjelenik a Tranzakció ID oszlop (ezzel lehet a NAV onlineszámla oldalon beazonosítani a számlákat)
  • Online bejelentendő számlák menüben lehet szűrni partner és kiállítási dátum alapján, ez utóbbi beállítást felhasználónként is megjegyzi a program
  • Számla rögzítésénél figyelmeztet a program, ha feladandó számla várakozik. A számla rögzítése ettől függetlenül folytatható, csupán figyelmeztetés.
  • Plusz beállítási lehetőség: ha van feladandó számla a NAV felé, addig a program ne engedjen számlát rögzíteni. Ez a Beállításokban, a Program beállítások alatt a Bizonylatok II. fülön található, alapértelmezés szerint kikapcsolt állapotban.
  • Amennyiben tárgyi adómentes áfa jelzéssel kerül be egy tétel a számlára már nem generálódik hibásan a NAV online számlába a feladás
  • Devizás értékhelyesbítő számla hibás feladása javítva
 2. Devizás sablonokon a végösszeg forintos áfatartalma javítva: devizás végösszegben ha az Áfa értéke „0”, akkor forintban kifejezve is mindenképpen „0” (árfolyamkülönbözetet itt nem vesz figyelembe a program)
 3. Áfa analitika segéd kimutatás javítása az árfolyamkülönbözetnek megfelelően
 4. IPP pénzügyi feladás partner XLS módosítások: bekerült a partner aktuális adóalanyisági kategóriája, illetve javításra került a költséghely feladása (mostantól, ha „0” van a költséghelyben, akkor nem adjuk át)

6.3.2 (6.03.0002) verzió (2018.07.24.)

A verzió az alábbi módosításokat tartalmazza:

 1. Online számlabeküldés a NAV felé:
  • NAV online számla bejelentéskor már nem küldi fel a közösségi adószámot
  • Bekerült a Számlák áttekintőbe az adott számla létrehozásakor rögzített Partner adóalanyisági kategória
  • NAV online számla menüben az áttekintőből egyenként ki lehet exportálni a küldött számla XML-t, és az adott számlával kapcsolatos utolsó válasz XML-t
  • Hibás cserekulcs esetén a korábbi „Hibás” státuszt adatbázis konvertáláskor átteszi „Nincs feladva” státuszba, illetve ha jelenleg hibás az XML cserekulcs, akkor nem állítja „Hibás” státuszba, így a cserekulcs javítása után újra feladható az adott bizonylat
  • Tartalmazza a karbantartási üzemmód lekezelést
  • Egyéb, NAV online számla bejelentéssel kapcsolatos optimalizálások

6.3.1 (6.03.0001) verzió (2018.07.02.)

A verzió az alábbi módosításokat tartalmazza:

 1. Online számlabeküldés a NAV felé:
  • A bankszámla már nem kerül átadásra
  • A Kézi feltöltés jelölése gomb átnevezésre került Automatikus feltöltés kihagyása névre a könnyebb érthetőség miatt
  • Az ügyfél adatlapján partner adóalanyisági kategória módosítása nem kerül letiltásra, viszont az aktuális állapot a számla rögzítéskor letárolásra kerül a bizonylat adatainál
  • A Rendszerfelügyelőben, a cégadatoknál, a Pénzügyi adatok fülön lévő EU tagállam kód és az EU közösségi adószám összefűzésre kerül a NAV feladás során!
  • Partner Export és Import, valamint a számla import bővült az Adóalanyiság kategóriával
  • Adatbázis konvertálásnál a (hagyományos és közösségi) adószámok alapján bővítésre került az Adóalanyisági kategória beállítása. Például ha az adószám nincs beírva, de a Közösségi adószám igen, akkor azt Külföldi adóalanynak tekinti
  • A Sablon beállítások ismét módosíthatók az alapértelmezett Adóalanyisági kategória átállítása nélkül
  • Nyomtatási kép megtekintésekor és export számlák esetében már nem kommunikál a program a NAV szerverével
 2. Számla import: A számla import figyelembe veszi az aktuálisan beállított bankszámlaszámot, pl. devizás számlák esetében.
 3. Eszámla modul: A csatolmánnyal félretett eszámla folytatásakor a korábbi ("beragadt") csatolmányok már nem kerülnek a számlához.
 4. Könyvelés feladás modul: a Költséghely feladásra kerül az Iroda++ programba
 5. Könyvelés feladás modul: NTAX feladás bővítve lett készpénzes számla esetén
 6. Készlet modul: Alapértelmezett raktárbeállítás már elérhető.
 7. Adószám lekérése: A Bisnode webservice már HTTPS-en kommunikál

6.3.0 (6.03.0000) verzió (2018.06.13.)

A verzió az alábbi újdonságokat tartalmazza:

 1. A régi Windowsok támogatása megszűnt: A 6.03 verziók esetében megszűnik a Windows Vista, XP és régebbi Windowsok támogatása! Ennek oka, hogy az online szolgáltatásokat kizárólag Windows 7 és újabb rendszereken lehet igénybe venni!
 2. Online számlabeküldés a NAV felé: A program közvetlen kapcsolaton keresztül képes feltölteni a NAV szerverire a 100 000 Ft és annál nagyobb áfaösszegű számlákat. Bővebb információt, beállításokat ide kattintva olvashat.
 3. Módosult Licencszerződés: 2018. május 16-ától változtak a terméktámogatás meghosszabbításának feltételei a lejárt terméktámogatással rendelkező ügyfelek esetében.

6.02 verzió

Cikk nyomtatása

6.02 (6.02.0000) verzió (2018.01.10.)

A verzió az alábbi újdonságokat tartalmazza:

 1. Új modulkombinációk/modulösszevonások: optimalizáltuk a moduljainkat, több korábbi kiegészítő integrálva lett a nagyobb modulokba az alábbiak alapján:
  • SzámlaVarázsló tartalmazza a korábbi Iktatás, Ügyfélkapcsolat-támogató és Kereskedelem Extra modulokat
  • A Készlet modulba integrálva lett a Készlet Extra
  • A Házi Pénztár modul része lett a Pénzeszközök és Pénzügyi tervezés
  • Az Útnyilvántartóba bekerült a Kiküldetési rendelvény
  • A Pénzügy része lett a Költségszámla modul
 2. Időkorlát nélküli tesztelés: a Bemutató cégben eltöröltük a bizonylatkiállításnál a dátumkorlátozást
 3. Bővített webshop támogatás: Shoprenter áruház esetén 1000-nél több áru le/fel töltése
 4. Megjelenés változás:"Számlázás" gomb mindenhol kitéve az "Egyéb műveletek" alól
 5. Önök kérték: "Tárgy", "Bizonylat megjegyzés", "Kiegészítő" gombok kitéve a bizonylatkészítő ablakokban
 6. Kényelmesebb használat billentyűről: Új gyorsgombok (Alt+): Bizonylat rögzítés "R", Sor rögzítés "Z", Kiállítás dátuma "K", Nyomtatás "N", Tárgy "T", Bizonylat megjegyzés "M", Módosítás "S"

A verzió az alábbi módosításokat, javításokat tartalmazza:

 1. Ha a Törzsadatok/Partner adatok táblázatból indítottunk új számlát, akkor a Folyamatos teljesítés használata beállítás ellenére sem módosult a teljesítés dátuma az esedékességhez
 2. A Teljesítés megyegyezik a kiállítással opció bejelelölése esetén a megrendelés nem megfelelően tárolta le az azonos teljesítési és esedékességi dátumokat - ez például szállítólevélbe történő átemelésnél okozott problémát
 3. Az export típusú Előlegszámlákra nem volt hatással a beállításokban lévő Export kerekítés, a Devizaszámla beállítását vette át.
 4. Ha gyűjtőszámlát értékbeli részhelyebítettünk, akkor sima számla lett belőle (nem vette át automatikusan a gyűjtőszámla sablont)
 5. Receptúránál nem működött a megjegyzés funkció, nem lehetett hozzáadni, meglévőt nem lehetett módosítani
 6. Webáruház iktatószámába "/" jelet írva runtime error hiba jelentkezett
 7. Félretett Szállítólevél folytatása után nem mozgatta a készletet
 8. Ajánlat/Proforma/Vevői rendelés átvezetése után nem a partner fizetési módja állítódott be
 9. Tensoft feladási állomány módosult, UKOD helyett KULSOAZON kerül bele
 10. Számla Excel importja előtt meg kell adni a célraktárat
 11. Googlemaps nem beépített böngészőben nyílik meg, hanem az alapértelmezett böngészőben
 12. Forintos számláknál javítottuk az engedményes egységár tizedesértékét, ezentúlköveti a sablon beállításokban megadott értéket

6.00 verzió

Cikk nyomtatása

6.00 (6.00.0000) verzió (2017.09.04.)

A verzió az alábbi újdonságokat tartalmazza:

 1. Teljesen megújult külső: A főablak régi menüszerkezete modern, fülekre tagolt eszköztárat kapott. A bal felső sarokban található rEVOL gomb alá kerültek a ritkán használt funkciók. A funkciók gombjait csoportosítottuk és az áttekintő ablakok felső részére helyeztük.
 2. Kényelmesebb bizonylatkészítés: A bizonylat ablakok letisztultak: hogy csak a lényeges dolgokra lehessen koncentrálni. A megjegyzés ablakokat gombnyomásra lehet elérni, egyes funkciók (például Nyomtatási kép) lenyitható listába kerültek.
 3. Választható külső: A könnyebb áttekinthetőség érdekében több téma közül lehet választani - használja azt, ami kevésbé fárasztó a szemének!
 4. Egyszerű váltás E-számlára: Bizonylatkészítés közben, a jobb felső sarokban egy kattintással lehet váltani e-számla és hagyományos számla között (meglévő modul és a partner e-mailcímének megadása esetén).
 5. Ügyfél csoportos adószámának megjelenítése: Külön mezőket kaptak az ügyfél Csoportos adószámai (belföldi és EU adószámok), melyek a bizonylaton is megjelennek.
 6. Készlet áttekintőnél kiegészítő mezők: Bekapcsolhatók a Készlet áttekintő táblázatában a Kiegészítő mezők is.
 7. Keresési karakterszám megadása: A beállításoknál már megadható, hogy hány karakter után jelenjen meg az első javaslat beírás során.
 8. Alapértelmezett devizanem változtatása áruk rögzítéséhez: Deviza modul megléte esetén be/át lehet állítani az alapértelmezett devizanemet az új áruk felvételéhez.
 9. Teamviewer a telepítőben: A könnyebb távoli elérés érdekében saját beállításokkal rendelkező Teamviewer is a telepítő része lett, ami a program súgó menüjéből indítható. A távoli elérés szolgáltatásunk áraihoz kattintson ide.

Az újdonságokat videón is megtekintheti:

6.00 verzió funkciói képekben:

Az 5.xx verziók történetét ide kattintva tekintheti meg

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.