Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090
6.00 verzió

Cikk nyomtatása

6.00 (6.00.0000) verzió (2017.09.04.)

A verzió az alábbi újdonságokat tartalmazza:

  1. Teljesen megújult külső: A főablak régi menüszerkezete modern, fülekre tagolt eszköztárat kapott. A bal felső sarokban található rEVOL gomb alá kerültek a ritkán használt funkciók. A funkciók gombjait csoportosítottuk és az áttekintő ablakok felső részére helyeztük.
  2. Kényelmesebb bizonylatkészítés: A bizonylat ablakok letisztultak: hogy csak a lényeges dolgokra lehessen koncentrálni. A megjegyzés ablakokat gombnyomásra lehet elérni, egyes funkciók (például Nyomtatási kép) lenyitható listába kerültek.
  3. Választható külső: A könnyebb áttekinthetőség érdekében több téma közül lehet választani - használja azt, ami kevésbé fárasztó a szemének!
  4. Egyszerű váltás E-számlára: Bizonylatkészítés közben, a jobb felső sarokban egy kattintással lehet váltani e-számla és hagyományos számla között (meglévő modul és a partner e-mailcímének megadása esetén).
  5. Ügyfél csoportos adószámának megjelenítése: Külön mezőket kaptak az ügyfél Csoportos adószámai (belföldi és EU adószámok), melyek a bizonylaton is megjelennek.
  6. Készlet áttekintőnél kiegészítő mezők: Bekapcsolhatók a Készlet áttekintő táblázatában a Kiegészítő mezők is.
  7. Keresési karakterszám megadása: A beállításoknál már megadható, hogy hány karakter után jelenjen meg az első javaslat beírás során.
  8. Alapértelmezett devizanem változtatása áruk rögzítéséhez: Deviza modul megléte esetén be/át lehet állítani az alapértelmezett devizanemet az új áruk felvételéhez.
  9. Teamviewer a telepítőben: A könnyebb távoli elérés érdekében saját beállításokkal rendelkező Teamviewer is a telepítő része lett, ami a program súgó menüjéből indítható. A távoli elérés szolgáltatásunk áraihoz kattintson ide.

Az újdonságokat videón is megtekintheti:

6.00 verzió funkciói képekben:

Az 5.xx verziók történetét ide kattintva tekintheti meg

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.