Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Kiküldetési rendelvény

Ön tudta, hogy 2009. januártól csak Kiküldetési rendelvény alapján lehet hivatalosan elszámolni a megtett utakat, hogy a magántulajdonban lévő személygépkocsi után ne kelljen cégautóadót fizetni?*

Használja Ön is a Kiküldetési rendelvényt az útnyilvántartások mellé!

Demó letöltése

 

Kiküldetési rendelvény modul

Költségek

Ha az Útnyilvántartó mellé a Kiküldetési rendelvény modult is megrendeli, akkor rögzíteni tudja a kiküldetésekhez kapcsolódó valamennyi kiegészítő információt, étkezési- és szállásköltségeket, előlegeket, és akár többnapos kiküldetéseket is törvényesen számolhat el.

Költségek
Bizonylatok

Bizonylatok

A Kiküldetési rendelvény modullal egyszerűen készítheti el a szigorú sorszámozású bizonylatokat, és nyomtathatja őket 2 példányban.

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki Ön is időkorlát és kötelezettség nélkül a Kiküldetési rendelvény modult, és készítse el könnyedén az útnyilvántartásokat, kövesse nyomon egyszerűen a hozzá kapcsolódó információkat, eseményeket!

Demó letöltése

Tesztelje ingyen
« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Kiküldetési rendelvény modult azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek a gépkocsik útnyilvántartása mellett az autókhoz, kiküldetésekhez kapcsolódó valamennyi fontos információt rögzíteni szeretnék.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Kiküldetési rendelvény modult csak 9.990 Ft + áfáért!

A Kiküldetési rendelvény modul az Útnyilvántartó modul mellé rendelhető.

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen, kötelezettség és időkorlát nélkül a Kiküldetési rendelvény modult, és tartsa nyilván a kiküldetésekhez kapcsolódó összes fontos információt, eseményt! A Bemutató cég alatt jelölje be a Kiküldetési rendelvény modult, vagy válassza akár az összes modult, és próbálja ki őket ingyen!

Kattintson a demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

* Bővebb információkat az NAV oldalán talál: www.nav.gov.hu

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.