Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Útnyilvántartó modul

Készítse el akár negyed óra alatt az útnyilvántartásokat, vagy pótolja időben az elmaradásokat a rEVOL Express Útnyilvántartó modullal, hogy a jövőben mindig naprakész és a törvényeknek megfelelő legyen kötelező nyilvántartása!

Próbálja ki a rEVOL Express Útnyilvántartó modult!

Demó letöltése

 

Útnyilvántartó program,
útnyilvántartó modul

Üzemanyagár-szinkronizálás

A programban szereplő üzemanyagárakat a NAV (APEH) honlapja alapján frissítheti. Az utak elszámolása előtt mindenképpen ellenőrizze a listát: szerepel-e a megfelelő típusú üzemanyag, és a lista az aktuális árakat tartalmazza-e.

Üzemanyagár szinkronizálás
Könnyű adatrögzítés

Könnyű adatrögzítés

Rögzítsen korlátlan számú személygépkocsit a szoftverben. Az adatlapon adja meg az autóval kapcsolatos összes információt. Pl. műszaki engedély érvényessége, biztosítás befizetésének esedékessége, vizsgáztatás esedékessége. Egy autóhoz több vezetőt is hozzárendelhet.

Fontos események nyilvántartása

A modul naptár menüjében megjelennek a gépkocsival kapcsolatos események (biztosítások, engedélyek). Ugyanitt rögzítheti az egyéb eseményeket, például a szabadságokat és az extra szabadnapokat vagy munkanapokat is, amelyek később befolyásolhatják az automatikus útvonaltervezést! Pl. a program csak olyan napokra ajánl utakat, amikor Ön valóban dolgozott.

Fontos események nyilvántartása
Gyors és egyszerű

Gyors és egyszerű

A megtett utakat egyenként rögzítheti az "Utak felvétele" menüpontban. A partner-listából könnyedén kiválaszthatja a célállomást. Az útnyilvántartó program kiszámolja és felkínálja a két cég közötti távolságot. Egyedi (pontosított) távolságot is megadhat, erre a program később emlékezni fog.

Hasznos sablonok

A rendszeresen ismételt körutakat érdemes sablonként elmentenie. Így a következő alkalommal újra elő tudja venni, ezáltal gyorsíthatja a rögzítést. Mind az egyedi utaknál, mind a körutaknál bejelölheti, hogy az adott útvonalat az útnyilvántartó program vegye figyelembe később az utak tervezésénél is.

Hasznos sablonok
Kiszámíthatóság

Kiszámíthatóság

Ha szeretné egyben letudni a megtett utakat, válassza az "Utak tervezése" opciót. Ebben az esetben a szoftver a megadott üzemanyag, távolság, vagy összeg alapján véletlenszerűen generál útvonalakat.

A program által ajánlott tervet még szükség szerint módosíthatja, majd az elkészült utakat gombnyomással véglegesítheti. Így akár negyed óra alatt elkészítheti az előző vagy következő havi nyilvántartását.

Kiküldetési rendelvénnyel

2009. januártól csak a Kiküldetési rendelvény alapján lehet hivatalosan elszámolni a megtett utakat, hogy a magántulajdonban lévő személygépkocsi után ne kelljen cégautóadót fizetni.*

A program a rögzített útvonalakból összeállítja a hivatalos nyomtatványt, így Önnek már csak alá kell írnia.

* Bővebb információkat az NAV oldalán talál: www.nav.gov.hu

Kiküldetési rendelvény
Helymeghatározás

Helymeghatározás

Minden partner adatlapján ellenőrizhető a cím a Google térképen. Nem szükséges külön böngészőt nyitni, a pontos hely egy kis ablakban jelenik meg.

Útvonal ellenőrzés

Egy kattintásra ellenőrizhetjük az útvonalat a Google Maps segítségével, ahonnan az útvonal távolsága is lekérhető a könnyebb rögzítés céljából.

Útvonal ellenőrzés
Költségek

Költségek

Rögzítheti a kiküldetésekhez kapcsolódó valamennyi kiegészítő információt, étkezési- és szállásköltségeket, előlegeket, és akár többnapos kiküldetéseket is törvényesen számolhat el.

Bizonylatok

Egyszerűen készítheti el a szigorú sorszámozású bizonylatokat, és nyomtathatja őket 2 példányban.

Bizonylatok
Tesztelje ingyen

Tesztelje INGYEN!

Próbálja ki ingyen, kötelezettség és időkorlát nélkül az Útnyilvántartó modult, és győződjön meg róla Ön is, mennyire egyszerű és gyors az útnyilvántartások készítése ezzel a programmal!

Demó letöltése

« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A útnyilvántartó modult ajánljuk azoknak a(z)

  • egyéni vállalkozóknak, akik havonta több mint 500 km-t autóznak, cégautóadót fizetnek és útnyilvántartás vezetésével szeretnének spórolni,
  • vállalkozásoknak, amelyek szeretnék elszámolni a céges autóhoz kapcsolódó költségeiket,
  • vállalkozásoknak, amelyeknek a bérelt- vagy lízingelt autók áfájának visszaigényléséhez útnyilvántartást kell vezetniük,
  • háziorvosoknak, aki mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetésétől,
  • vállalkozásnak, amelyek az útnyilvántartást könnyen, gyorsan, néhány gombnyomással szeretnék elkészíteni.

Rendelje meg most az Útnyilvántartó modult csak 24.990 Ft + áfáért!

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki időkorlát és kötelezettség nélkül az Útnyilvántartó modult, és készítse el egyszerűen és gyorsan a törvényi előírásoknak is megfelelő, kötelező útnyilvántartását! A Bemutató cég alatt jelölje be az Útnyilvántartó modult, de akár az összes többi modult is kipróbálhatja ingyen!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.