Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Használja a programot hálózatban, akár 6 egyidejű felhasználóval!

Hálózatban is telepítheti a programot, így akár több gépen használhatja. Alapértelmezetten egyszerre egy felhasználó léphet be a programba, de két vagy három felhasználósra is bővítheti rendszerét, így egyszerre több munkatárs is dolgozhat a programban. A rendszer érzékeli a belépéseket, és automatikusan osztja ki a hozzáféréseket.

hálózatos verzió

Az opció ára minden további felhasználó esetén +25%-a a szoftver rendszerértékének. Ha például az Ön szoftvere a következő modulokból áll: Számlaíró, SzámlaVarázsló, Deviza, és egyszerre ketten szeretnék használni a programot, a plusz 1 felhasználó csupán 11.243 Ft + áfába kerül.

Demó letöltés Megrendelés
A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.