Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Több céget is kezelhet egy rendszerben!

A rendszerrel akár 10 cég adatait is nyilvántarthatja, így áttekinthetőbbé válnak adatai. A törzsadatok átemelhetősége és az azonos modulfelépítés tovább könnyíti az adminisztrációt.
több cég
Nem szükséges minden cégéhez külön szoftver telepítésével bajlódnia, hiszen egy számítógépen, kényelmesen intézheti minden cége számlázását, útnyilvántartását, raktárkezelését.

Demó letöltése Megrendelés

 

Hogyan működik?

A regisztráció után a rEVOL Express indító ablakában legördülő menüből választhatja ki a kívánt céget. Nincs „összemosódás” az adatbázisok között, nem fordulhat elő, hogy véletlenül másik cége nevében állít ki számlát.

Szoftverét bármikor bővítheti új céggel, nem szükséges azt újra telepítenie, csak egy egyszerű kódcserét szükséges elvégeznie a Rendszerfelügyelőben.

Mennyibe kerül?

A többcéges szoftver használata rendkívül költségkímélő megoldást nyújt! Az alaprendszer értékének mindössze 25%-ért regisztráltathat új céget a rendszerbe.

Ha például az Ön szoftvere a következő modulokból áll: Számlaíró, SzámlaVarázsló, Deviza, és egy új cégének is szüksége van ügyviteli rendszerre, a bővítés ára csupán 11.243 Ft + áfa, szemben azzal a megoldással, ha külön szoftvert vásárolna új cégének 44.970 Ft + áfa összegért.

Demó letöltése Megrendelés

 

A könyvelőm ajánlotta, mert pár ügyfele ezt használja, s bevált nekik. Mi most inditottuk vállalkozásunkat, s hallgattunk a tanácsára. Nem bántam meg, könnyen kezelhető.
Papp Marcsi Ügyvezető, Mardoni '99 Kft.
Olcsó és megbízható üzemeltetés, jó terméktámogatás, könnyen átlátható funkciók.
Krajcz László műszaki vez., Sió-Plusz Bt.
Tetszik a program rugalmas beállíthatósága, és külön kiválónak tartom, hogy a számlaformátumomat úgy tudom egyedivé tenni, hogy az előírásoknak továbbra is megfelel. Sokat segít, hogy több tömböt is tudok nyitni.
Kiss Gábor üzletvezető, Studio Vox Bt.

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.