Számlázó program az Ön igényeire szabva a rEVOL Express-től

Telefon: (1) 461-8090

Házipénztár modul

Kövesse nyomon a készpénzmozgásokat, és lássa tisztán a belső ügymentet a rEVOL Express Házipénztár modullal. Legyen Ön is naprakész pénzügyeiben!

Próbálja ki a rEVOL Express Házipénztár modult!

Demó letöltése

 

Házipénztár program,
Házipénztár modul

Átláthatóság és eredményesség

Kíváncsi, hogyan teheti átláthatóbbá pénzmozgásait, és növelheti cége eredményességét a rEVOL Express moduljainak használatával? Nézze meg 4 perces videónkat!

Nézze meg a videót!

Pénztárbizonylatok

A házipénztár program pénztáranként két egymástól elkülönülő bizonylati tömböt használ, mellyel bevételi és kiadási pénztárbizonylat készíthető. A bizonylatok a törvényi előírásoknak megfelelően szigorúan sorszámozottak, amelyeket automatikusan és egyedileg is elkészíthet.

Pénztárbizonylatok
Több pénztár

Több pénztár

A Házipénztár modulban korlátlan számú forint- és valutapénztárat nyithat, így készpénzállományát folyamatosan nyomonkövetheti.

Automatizálható

A Házipénztár modullal számláihoz automatikusan pénztárbizonylatot is generálhat.

A program a számlaadatok alapján kitölti a dátum, partner és összeg sorokat, majd a megfelelő kiadási vagy bevételi pénztárbizonylatot tárolja a Házipénztár menü „Pénztárbizonylatok” pontja alatt. Az eredeti bizonylat sztornózása esetén a program új, ellenoldali pénztárbizonylatot is létrehoz.

Automatizálható
Kézi bizonylatok

Kézi bizonylatok

A bizonylatokat utólag, a számláktól függetlenül is kiállíthatja. Ebben az esetben egyszerűen válassza ki a megfelelő – bevételi vagy kiadási – tömböt. A rendszerben rögzített adatokat (pl. partneradatok) könnyedén beemelheti a bizonylatba.

Kategóriák

Pénzmozgásait egyedi szempontok szerint, kategóriákba csoportosíthatja. Így pontosan ki tudja mutatni, hogy miből mennyi bevétele származott, illetve mire mennyit költött. A kategória-rendszert 2 szinten adhatja meg: fő- és alkategóriák szerint.

Kategóriák
Pénztárcímletező

Pénztárcímletező

Segítségével gyorsan átszámolhatja a kasszában rendelkezésre álló pénzt, csak a darabszámokat kell rögzítenie. A címleteket igény szerint átvariálhatja, így csak azok a tételek jelennek meg a listában, amelyeket valóban használ.

A funkció összesíti a megadott tételeket, így könnyen ellenőrizheti, hogy egyenlege megegyezik-e a pénztár záró-egyenlegével. A házipénztár program nem tárolja el a napi eredményeket, de szükség esetén kinyomtatható a lista.

Pénzeszköz kiegészítő modul

Úgynevezett analitikus, vagyis nem szigorúan sorszámozott pénztárakat is létrehozhat. Így igény szerint törölheti a bizonylatokat, megengedheti, hogy a házipénztár egyenlege negatívba menjen, vagy átsorszámozhatja a már rögzített bizonylatokat.

A modul segítséget nyújt a nem kötelező nyilvántartások elkészítéséhez - vagyis hivatalos elszámolásra nem használhatja -, de például vezetheti vele a bankszámláján történő pénz-mozgásokat, vagy akár privát "pénztárcáját" is. Egy bizonylati pénztárat bármikor átalakíthat analitikus pénztárrá, visszafelé azonban nem működik a váltás.

Pénzeszköz kiegészítő modul
Online kassza

Online kassza helyett

A Házipénztár modul használatával kiválthatja a költséges és bonyolult online kasszát, valamint a NAV részére beküldendő heti számlaösszesítőt is egyszerűen és gyorsan készítheti el.

Tesztelje INGYEN!

Kövesse nyomon a pénzmozgásokat, és lássa tisztán belső ügymenetét a Házipénztár modullal!

Töltse le a demó verziót, és tesztelje időkorlát és kötelezettség nélkül, miként lehet átláthatóbb vállalkozása egyenlege!

Demó letöltése

Tesztelje ingyen
« Demó letöltése
Következő oldal »

Képek a programból

« Előző oldal
Következő oldal »

Részletes funkciólista:

 • Napi átlagos készpénzforgalom számítása
 • Több pénztár kezelése
 • Bevételi pénztárbizonylat
 • Kiadási pénztárbizonylat
 • Pénztárjelentés
 • Induláskor figyelmeztet az esedékes tételekre
 • Bizonylatok szűrése, megjelenítése adott dátumtól
 • Nyomtatási kép megtekinthető bizonylat rögzítése előtt
 • Bizonylat ismétlése
 • Bizonylat készítése más bizonylat alapján
 • CD és DVD írás: egy gombnyomással indítható az adatmentés
 • ÁFA kulcs cserélő
 • Bővíthető ÁFA kulcsok
 • Csoportosítási lehetőségek
 • LOGO megjelenítése bizonylaton
 • Partnernyilvántartás
 • Törzsadatok importálása Iroda sorozatból
 • VTSZ/SZJ jegyzék
 • Súgó

Ön ki tudja váltani a költséges online kasszát
a házipénztár modullal összekötött számlázó programmal?

Kövesse az ábrát, hogy megtudhassa a választ!

Kell-e Önnek online kassza

Eszerint három kérdésre szükséges választ adni az alábbi sorrendben:

 1. Kiskereskedelemi vagy nagykereskedelmi tevékenységről van-e szó.
 2. Tudja-e biztosítani a vállalkozás, hogy minden vevőjétől bekérje a nevét és címét. Pozitív válasz esetén még akkor sem szükséges az online kassza, ha amúgy a harmadik szintű mérlegelésnél pénztárgép-kötelezett cégről van szó.
 3. Amennyiben a vállalkozás nem tudja biztosítani, hogy minden ügyfelének áfás számlát állítson ki, akkor kerülheti el az online kassza bevezetését, ha nem pénztárgép-kötelezett. Ilyenkor az olyan vevők részére, akik nem adják meg adataikat, nyugtatömbből kézzel kell kiállítani a bizonylatot.

Válassza Ön is
a Házipénztár modullal kiegészített számlázó programot
most AKCIÓSAN!

Megrendelés

A rEVOL Express pénzügyi moduljainak köszönhetően vállalkozása pénzügyei tökéletesen átláthatóvá, nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé válnak.

Házipénztár
A Házipénztár modullal egyszerűen kontrollálhatja vállalkozása készpénzmozgásait, tisztábban láthatja a belső ügymenetet és a törvényi előírásoknak megfelelő, szigorú számozású pénztárbizonylatokat készíthet.

Pénzügy
A Pénzügy modullal tervezhetőbbé válik vállalkozása pénzforgalma, folyamatosan ellenőrizheti kintlévőségeit és tartozásait, ezáltal jobban kézben tarthatja a pénzügyeket.

Költségszámla
A Költségszámla modullal a kintlévőségek mellett a tartozásokat is figyelemmel kísérheti, így még pontosabb képet kaphat vállalkozása pénzügyeiről.

Pénzeszközök
A Pénzeszközök modullal a szigorúan számozott pénztárak mellett analitikus, belső használatú pénztárakat is vezethet. Ezzel a céges és a privát pénzmozgásokat is követheti.

Pénzügyi tervezés
A Pénzügyi tervezés modulnak a stratégiai tervezés során veszi leginkább hasznát. Használatával kényelmesen tervezheti előre bevételeit és kiadásait.

« Előző oldal
Következő oldal »

Kinek ajánljuk?

A Házipénztár modult azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik számviteli politikájukban a pénztárbizonylatok és a pénztárjelentés használata mellett döntöttek. Jelentős készpénzforgalmat bonyolítanak, és szeretnék naprakészen látni a házipénztár egyenlegét, a belső ügymenetet vagy rendszeresen adnak ki elszámolásra pénzt a munkatársaknak.

rEVOL Express felépítése

Rendelje meg most a Házipénztár modult csak 19.990 Ft + áfáért!

Házipénztár modul önállóan is használható, akár több cégre és több felhasználós hozzáféréssel bővíthető.

Amennyiben számláival egy rendszerben szeretné pénztárbizonylatait kezelni, vásárolja meg az időtakarékos, egyszerűen kezelhető SzámlaVarázsló modult is!

« Előző oldal
Következő oldal »

Demó letöltése

Próbálja ki ingyen időkorlát és kötelezettség nélkül a Házipénztár modult, miként lehetnének átláthatóbbak a céges készpénzmozgásai. A Bemutató cég alatt jelölje be a Házipénztár modult, de akár az összes többi modult is kipróbálhatja!

Kattintson a Demó letöltése gombra!

Demó letöltése

« Előző oldal
Első oldal »

Csatlakozzon!

A rEVOL Express Windows 10-kompatibilis szoftver. A REVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Home, Pro, Education és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.